Uppdragsöversikt, diagram i Advisor

  • 1
  • Problem
  • Uppdaterades för 3 månader sedan
  • Bekräftat
Vi använder diagrammen för att bevaka våra uppdrag i Advisor, bra funktion för att se alla uppdrag och även sina egna.

Problemet är att man inte kan välja sig själv som uppdragsansvarig - endast medarbetare. Det gör att man får fler på sin lista än vad man ansvarar över, eftersom många måste ligga som medarbetare för att komma åt kundens tjänster.

Är det en bugg eller är det tänkt att det ska vara så här? På alla andra ställen väljer man ju uppdragsansvarig... 

Mvh Daniel
Foto på The Accountant

The Accountant

  • 642 poäng 500 badge 2x thumb

Publicerades för 5 månader sedan

  • 1
Foto på Helena Sjösten

Helena Sjösten, Service owner Visma Advisor

  • 890 poäng 500 badge 2x thumb
Hej!
När vi införde diagram för Uppddragsöversikt på Startsidan valde vi att ha samma urval som vi har i Bevakningslistorna (dvs medarbetare). Men jag förstår ditt dilemma och sparar din synpunkt för framtida utveckling.

Med vänlig hälsning

Helena Sjösten
Foto på The Accountant

The Accountant

  • 642 poäng 500 badge 2x thumb
Hej igen,

Vi vet helt enkelt inte hur vi ska bevaka våra uppdrag nu! I bevakningslistan, där man åtminstone kan se uppdragsansvarig, får vi massor av inaktiverade uppdrag och statusar - vilket innebär att man får räkna själv för att se antalet... Man kan inte välja att se endast de med aktiv bevakningspunkt. 

I diagrammen slipper vi se de som är inaktiverade, men man får dubbletter då man visas som medarbetare istället för uppdragsansvarig. Hur ska vi göra för att räkna och bevaka aktiva uppdrag per Uppdragsansvarig för tex. februari månad??

Vi kan inte använda medarbetare som bevakning, eftersom det styr behörigheterna så kan vi ju inte välja bort och lägga till folk där hela tiden. Vi behöver veta av er hur det är tänkt!

Mvh Daniel
Foto på Jonas

Jonas

  • 166 poäng 100 badge 2x thumb
Hej,
vi la upp ett nytt uppdrag (som vi kallar Visma Online) som vi har lagt till på alla kunder och där alla medarbetare deltar. Det uppdraget har vi kopplat till alla våra samarbeten på Visma Online. Då behöver inte alla ligga delaktiga i ett "riktigt" uppdrag och störa t.ex. diagrammet på översikten på Min startsida.

//Jonas Ödklint