Utformning/utseende faktura visma eEkonomi

 • 1
 • Idé
 • Uppdaterades för 12 månader sedan
 • Under bevakning
 • (Redigerad)

Jag har precis börjat använda mig utav erat program Visma eEkonomi och är väldigt besviken på att man inte kan ändra något på fakturans utseende.

Fick en faktura utav en leverantör och frågade vad de använde och då använder de sig utav Visma de med men en äldre modell.

Tycker det är helt sjukt att ni marknadsför detta programmet som att det ska vara det bästa valet men ingen säger att man inte kan ändra något alls nästan. Utan det är sämre än ett som är flera år gammalt.

Mallen är rörig och det är ingen struktur alls på den.

Nej vet ni vad gör om gör rätt annars har ni i alla fall förlorat mig som kund efter min period är slut om jag inte väljer att bara teckna något annat o låta detta ligga tills tiden gått ut.

Foto på Anna

Anna

 • 100 poäng 100 badge 2x thumb
 • frustrerad och besviken

Publicerades för 2 år sedan

 • 1
Foto på besviken

besviken

 • 60 poäng
Håller med till 100 % och överväger att lämna VISMA helt och hållet för just detta och andra irriterande småproblem. Ett dyrt, överarbetat, krångligt program, med massor av funktioner konsumenterna har inte eller väldigt lite nytta av.
Idag finns det program på marknaden som är betydligt bättre.
Vad menar VISMA tex. med att neka samma möjligheter till olika ändringar som var självklara med äldre programversioner. (fakturering, bokföring) 
När ska Visma äntligen begripa att Det är VISMA som är till för användarna och inte tvärtom.
Generellt : varför är det så att när det sk. utveckling får härja fritt blir allt bara sämre och krångligare och stelare. Alla användare kan inte doktorera på VISMAs programfilosofi. Vi vill ha ett enkelt, fungerande, pålitligt och användarvänligt program. Skärpning!
Ps: Ni har 3 veckor på er att uppdatera eekonomin till ett användbart program, sedan lämnar jag er och kräver pengarna tillbaka.
Foto på Jenny Sjöström Sannéus

Jenny Sjöström Sannéus, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 7,686 poäng 5k badge 2x thumb
Hej!

Tack för att ni har tagit er tid till att delge era synpunkter. Just nu pågår ett arbete med hur vi kan förbättra fakturamallen i Visma eEkonomi, vad är det ni skulle önska att kunna förändra? Är det något specifikt ni saknar?

Ha en fin dag!
/Jenny
Foto på Magnus

Magnus

 • 554 poäng 500 badge 2x thumb
Jag önskar att få tillbaka texten Faktura överst på sidan igen. Nu ligger den till vänster med övrig text och alldeles förnära fakturanummer. Se bild. Dessutom är det olika utseenden på fakturorna om du skriver ut pdf eller skickar autoinvoice.
Foto på Anna

Anna

 • 100 poäng 100 badge 2x thumb
Hej Jenny,

Jag vill kunna göra samma ändringar som i erat större program Visma Administration.
Skickar en bild på en faktura som är gjord i erat program och såhär vill jag ha min faktura den är enligt mig lätt att överskåda du ser alla uppgifter mycket lättare.
Den som är i eEkonomi idag är bara rörig.
Håller verkligen tummarna för att ni ändrar till nedan för som jag skrev innan så lär vi antagligen byta annars för faktura upplägget är inte bra alls.

Tack på förhand.


(Redigerad)
Foto på Therese

Therese

 • 712 poäng 500 badge 2x thumb
Hej,

Jag har anv admin i många år och tänkte nu gå över till e-ekonomi. Efter en hel del krångel med övergången så sitter jag nu fast vid fakturamallen. Hela sidfoten är skev, loggan kan inte anpassas i storlek,  information som jag inte vill ha med på fakturan går inte att plocka bort etc. Överhuvudtaget så känns eEkonomi mer som ett hobby-program och det får bli Fortnox när min licens har löpt ut!
Foto på Magnus

Magnus

 • 554 poäng 500 badge 2x thumb
Man kan ladda upp sin egen mall med logga i sidhuvudet och egen text i sidfoten. Men som du säger så kan man inte anpassa den mer. Har också tröttnat och gått över till Fortnox. Deras möjlighet till att kunna anpassa fakturamallen är lite snåbökig men det är klart bättre än att inte kunna anpassa den alls. Jag är supernöjd med Fortnox.
Foto på Therese

Therese

 • 712 poäng 500 badge 2x thumb
Tack för tipset! Tyvärr så känner jag att eEkonomi inte alls är vad jag hade förväntat mig och att Visma ligger långt efter deras konkurrenter när det kommer till webb-baserade lösningar. Beklagligt då Vismas support är outstanding, vilket är långt mer än man kan säga om Fortnox....
(Redigerad)