Skriva ut verifikation från transaktionsanalysen - eEkonomi

  • 4
  • Idé
  • Uppdaterades för 3 år sedan
  • Inte planerade
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

När man går in via Transaktionsanalysen på ett konto i huvudboken och sedan vill skriva ut en speciell verifikation så borde man kunna skriva ut verifikationen direkt!

Som det nu är måste man gå ur transaktionsanalysen och därefter gå ner till Utskrifter i menyn. Därefter "scrolla" sig ner och välja Verifikationer och därefter välja det Verifikationsnummer som man hittade i transaktionsanalysen och därefter välja Pdf-fil och därefter välja att göra en Utskrift......KRÅNGLIGT, IRRITERANDE och MYCKET, MYCKET TIDSÖDANDE procedur.
Tacksam för ändring snarast i ett för övrigt bra program.
Foto på Kenneth

Kenneth

  • 822 poäng 500 badge 2x thumb

Publicerades för 3 år sedan

  • 4
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

  • 24,068 poäng 20k badge 2x thumb
Hej Kenneth! 

Tack så mycket för att du lyft ett önskemål gällande Visma eEkonomi. 

I dagsläget så går det att skriva ut verifikationer via Bokföring - Verifikationer - Markera verifikationen och tryck på Skapa pdf. Man kan även skriva ut verifikationer under Bokföring - Utskrifter - Verifikationslista. Om jag förstår dig rätt så hade du direkt under Bokföring - Transaktionsanalys velat ha möjlighet att skriva ut en verifikation. Återkoppla gärna om jag missuppfattat dig.

Din tråd är väldigt ny så vi kommer ha den under uppsikt för att se hur den utvecklas. Vi rekommenderar alla användare som har samma önskemål att rösta på tråden eller skriva en kommentar. 

Jag vill även passa på att lyfta vårt dokument "De här kopiorna behöver du inte skriva ut", där kan man läsa om vilka papper man behöver skriva ut och vilka man inte behöver skriva ut. 

Vi återkommer självklart om en ändring gällande detta skulle bli aktuell.

Ha en fin måndag!

/Lovisa 

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.