Utskrifter i Visma Lön Anställd

  • 5
  • Idé
  • Uppdaterades för 9 månader sedan
  • Under bevakning
Hej, I nya Visma Lön Anställd går det inte längre att få ut tidrapporterna som PDF. Det saknar jag då jag lämnar över dom för attest till min chef. I det format som det kommer ut i nu är det svåröverblikckat och rörigt. Går det att få tillbaka den funktionen?
Foto på SG

SG

  • 110 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

  • 5
Foto på kewi

kewi

  • 102 poäng 100 badge 2x thumb
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Tidrapporter och almanackan - Lön Anställd.

När vi jobbade med visma stämpla kunde man enkelt skriva ut almanackan. Man kunde även enkelt få fram hur många timmar man jobbat respektive vecka. Denna utmärkta funktion finns inte i nya Visma lön stämpla. Varför??? Jättebesviken på att denna funktion inte längre finns.

Dessutom kan man inte längre skriva ut tidrapporterna i pdf. Den rapporten man får ut är på 5 sidor och är fruktansvärt rörig och går inte ens att använda för att beräkna övertidstimmar mm. 


Jag får alltså inte ut någon som helst vettig information och måste sitta och göra allt manuellt igen!


Måste vara fler än jag som har samma bekymmer. Gör om gör rätt!!! Tack
Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Community Manager

  • 91,226 poäng 50k badge 2x thumb
Hej!
Tack för att ni hör av er med synpunkter, vi kikar på hur rapporterna ska se ut framöver.

@SG - det finns möjlighet att skriva ut tidrapporten under Statistik/Rapporter - Tidrapporter. I valet av skrivare kan du välja en .pdf-skrivare.Sen är jag nyfiken på varför din attesterare inte gör attesten direkt i Lön Anställd istället?
Foto på Rose-Marie

Rose-Marie

  • 60 poäng
Tyvärr blir dessa rapporter väldigt långa och svårlästa.
Finns inte möjlighet att göra egna komprimerade lister över en anställds kalender? De som fanns tidigare "kalender" fungerade bra.
Foto på JessicaEngstrom

JessicaEngstrom

  • 284 poäng 250 badge 2x thumb
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Statistik /Rapporter - Lön Anställd.

Tidrapport i Visma Anställd. I Visma Lön kunde attestanterna skriva ut tidrapport på sina anställda det går inte längre i Visma Anställd. Man kan via attesten gå in på Tidrapport men här får man inte alla information som man vill ha. I den tidigare tidrapporten som man nu bara kan skriva ut om sig själv kunde man tydligt se alla stämplingar och schematiden. I en butik är det vanligt att man ändrar sitt schema och man vill ha denna överblicken innan man attesterar. Förstår inte hur man kan göra denna stora försämring i systemet...??