Arkivera offerter - eEkonomi

 • 1
 • Idé
 • Uppdaterades för 11 månader sedan
 • Inte planerade
 • (Redigerad)
Hej!

Skulle vilja kunna arkivera offerter som skickats men som kunden tackat nej till / inte svarat på. I dagsläget kan man bara ta bort offerter som skickats och då är det svårt att veta vad man offererade förra gången. Detta för att man inte ska riskera att offerera samma lösning om och om igen.
Foto på Vikk Entertainment

Vikk Entertainment

 • 110 poäng 100 badge 2x thumb

Publicerades för 1 år sedan

 • 1
Foto på Fanny Örnberg

Fanny Örnberg, Moderator

 • 3,924 poäng 3k badge 2x thumb
Hej Vikk Entertainment,

Jag förstår din grundidé i vilken slags funktion det är du vill ha i programmet, men jag hade gärna velat att du beskriver lite mer konkret hur funktionen ska fungera och hur den ska se ut. Vill du ha en knapp under Åtgärder på offerten som heter Arkivera? Var ska de arkiverade offerterna hamna? Hade det räckt med att kunna ta ut en rapport på borttagna offerter om funktionen ser ut som den gör i dagsläget?

Återkoppla gärna med lite mer information så kan vi ta det vidare som en idé!
/Fanny
Foto på Vikk Entertainment

Vikk Entertainment

 • 110 poäng 100 badge 2x thumb
Hej Fanny!

Precis, under åtgärder skulle jag vilja ha en knapp som heter arkivera eller liknande. Om man där arkiverar en offert tycker jag det borde Finnas en tredje ”flik” bland Utkast - Skickade offerter - Avslutade offerter & en ny vid namn ”Arkiverade offerer”.

Skulle vara jättebra att kunna gå tillbaka och titta på gamla offerter som kunden tidigare tackat nej till. Detta utan att behöva bläddra i pärmar bland gamla arkiverade pappersutskrifter på gamla offerter. Allt för att undvika att man offererar samma lösning som kunden tidigare avvisat.

Med vänlig hälsning,
Viktor Wallin

Vikk Entertainment
Foto på Jenny Sjöström Sannéus

Jenny Sjöström Sannéus, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 7,686 poäng 5k badge 2x thumb
Hej!

Stort tack för att du har tagit dig tiden till att delge ditt förbättringsförslag till Visma eEkonomi :)

Jag förstår att det hade varit en smidig funktion och ett sätt att hålla bättre koll på sina offerter. I dagsläget är det inget som är planerat att förändra men jag har noterat önskemålet för kommande diskussioner. 

Ha en härlig dag!
/Jenny
Foto på Markismattias

Markismattias

 • 60 poäng
Hej!
Eftersom ni envisas med att man ska kopiera sina offerter vid ändringar så samlas det väldigt många offerter i programmet. Jag efterfrågar en möjlighet att bocka för flera offerter på en gång för att sedan radera dem samtidigt. Som det är nu så har jag exempelvis 249st offerter på listan som jag egentligen inte behöver spara. Men det tar en oändlig tid att gå in på varje offert för att välja radera och sedan godkänna. Jag vill verkligen att ni lägger till den funktionen.