Version 2018.71 Visma Administration/Fakturering/Förening

  • 1
  • Tillkännagivande
  • Uppdaterades för 8 månader sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Idag har vi släppt version 2018.71 i Administrationsserien som är en rättningsversion. 

Rättat i version 2018.71
I den här versionen är problemet med att det inte gick att byta sorteringsordning i hämtalistan för artiklar på ett dokument åtgärdat.
Problemet med att programmet i vissa fall kunde upplevas långsammare på grund av de kontroller som gjordes gentemot Visma Tid Smart är också åtgärdat. (Admin 500/1000/2000)

Nyheterna som kom i version 2018.7

Kalkylator i numeriska fält
Nu kan du få hjälp av en kalkylator om du vill göra beräkningar i numeriska fält. För att visa kalkylatorn trycker du på *-tecknet när du står i ett numeriskt fält. Du kan också trycka på multiplikationstecknet på det numeriska tangentbordet. När kalkylatorn visas kan du göra din beräkning och vill du få med det beräknade värdet till det aktuella fältet klickar du på OK eller trycker Enter.


Förbättringar kring AutoInvoice
Information om att dina leverantörer kan skicka e-fakturor till dig
Om en leverantör kan skicka e-fakturor till dig via AutoInvoice visas detta i den gula informationslisten i samband med att du skapar en leverantörsfaktura. Detta under förutsättning att du har angett att du vill ta emot e-fakturor i företagsinställningarna. Vill du ta emot e-fakturor kontaktar du leverantören.

Läs mer i avsnittet Ta emot dokument via Visma AutoInvoice


Ändrad gräns för bilagor när du skickar fakturor via AutoInvoice
Gränsen för bilagor du skickar via Visma AutoInvoice i samband med när du skickar e-fakturor är utökad till 10 MB för hela sändningen.


Registervård i nätverk
Om du arbetar med ditt program i nätverk kan du nu göra registervård även på klientdatorerna. Tidigare var detta endast möjligt på serverdatorn. Läs mer i avsnittet Registervård.


Fler antal tecken
Fältet Lagerplats under Artiklar/Lager - Artiklar och tjänster, fliken Lager kan nu innehålla 25 tecken.
Fältet Leverantörens artikelnummer under Artiklar/Lager - Artiklar och tjänster, fliken Inköp kan nu innehålla 40 tecken.


Om du har serviceavtal - Ladda ner versionen »
Om du vill förnya ditt serviceavtal och på så sätt få support och senaste versionen, är du välkommen att ringa på 0470 - 70 62 50 eller mejla: avtal.spcs@visma.com

Har du frågor, stöter på problem eller bara vill lämna en kommentar till vår utvecklingsavdelning - tveka inte att dela med dig här i forumet.
Foto på Andreas Palmay

Andreas Palmay, Application Specialist Visma Online

  • 2,832 poäng 2k badge 2x thumb

Publicerades för 8 månader sedan

  • 1

Det finns inga svar.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.