Visa konton vid bokföringsförslag - eEkonomi

 • 2
 • Idé
 • Uppdaterades för 1 år sedan
 • Inte planerade
 • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hej.

Summering: Skulle vilja kunna se de konton som används vid användning av bokföringsförslag.

Fördjupning: Tack för ett bra program, eEkonomi Smart. Är nöjd med det mesta och hoppas att vi tillsammans kan göra det ännu bättre, till det bästa på marknaden. =) Jag bad supporten om hjälp med detta men fick till svar att den funktionen saknas - men att jag kan lämna ett förslag om det i forumet:

Idén med och sidan där man kan redigera och lägga till nya bokföringsförslag är genialisk. Tack för denna! Hungrig som jag är på att lära mig lite grundläggande om bokföring så saknar jag däremot möjlighet att synliggöra de konton som används vid bokföring med bokföringsförslag.

Jag skulle hemskt gärna vilja kunna slå på det individuellt, per bokföringsförslag, eller genom en övergripande på/av-knapp. När jag senare har kommit över en viss tröskel i min kunskap, och förståelse för programmets funktion, så kommer jag kanske att stänga av denna visning igen. Men det vore grymt bra om jag hade möjlighet att se dessa konton medan jag lär mig.

Ps. När konton visas i och med ett bokföringsförslag så får det gärna vara "utgråade", dvs att man bara kan titta på och lära sig utav raderna men inte ändra på dem. (För att ändra går man i vanlig ordning in under "Redigera bokföringsförslag").

Önskar er en trevlig helg!
Foto på M Risberg

M Risberg

 • 3,068 poäng 3k badge 2x thumb
 • glad och tacksam

Publicerades för 1 år sedan

 • 2
Foto på Lovisa Dacke

Lovisa Dacke, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 24,068 poäng 20k badge 2x thumb
Hej! 

Vad roligt att höra att du är nöjd med eEkonomi Smart och vad härligt att du vill vara med att bidra till att programmet blir ännu bättre :)

Jag skulle behöva lite mer input från dig för att kunna återskapa samma scenario hos mig:
- Vad är det för typ av användningsområde på det bokföringsförslag som du använder? Det ser du under Inställningar - Bokföringsförslag och i kolumnen "Användningsområde". 
- Vart i programmet använder du dig av bokföringsförslaget där du i dagsläget inte ser bokföringskontona men skulle vilja se dom?

Återkoppla gärna så kikar jag  vidare.

Ha en fin torsdag!

/Lovisa
Foto på M Risberg

M Risberg

 • 3,068 poäng 3k badge 2x thumb
Det var länge sedan nu och jag kommer inte riktigt ihåg så att jag kan besvara dina frågor. Men jag tänker att min summering "Skulle vilja kunna se de konton som används vid användning av bokföringsförslag." säger vad som behövs. Bokföringsförslag är riktigt trevligt men eEkonomi är lite väl anonym eller "automatisk" för mig som vill lära mig under tiden - tycker jag.
Foto på Jenny Sjöström Sannéus

Jenny Sjöström Sannéus, Application Specialist eEkonomi/Website/Webshop

 • 7,686 poäng 5k badge 2x thumb
Hej M Risberg!

Jag vill bara tacka dig för din idé och informera dig om att vi har tagit till oss av feedbacken som är en bra inspiration på hur vi kan förbättra upplevelsen kring bokföringen i Visma eEkonomi :)

Självklart kommer det uppdateras i tråden ifall det sker några förändringar och jag rekommenderar alla som önskar samma sak att följa eller kommentera i tråden. 

Ha en fortsatt bra dag!
/Jenny
Foto på M Risberg

M Risberg

 • 3,048 poäng 3k badge 2x thumb
Absolut.
Tack detsamma och trevlig helg!

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.