Visma Assist sysprecontrol Gör att inställation av visma lön inte går

  • 0
  • 1
  • Fråga
  • Uppdaterades för 4 veckor sedan
  • Besvarad


Jag vill uppdatera visma Lön  - eftersom programmet påminner mig VARJE GÅNG jag öppnar det. Men jag får lika många ggr meddelande om att visma sysprecontrol misslyckas att installeras och därför avbryts installeringen. Smart Visma! jättesmart.

Varför misslyckas det, och varför envisas ni med att påminna om uppdateringen varje gång, om nu inte den nya versionen fungerar att ladda ned? Om något inte är 100% då ska ni inte lägga ut det på marknaden. Ni har så många kunder idag och vi är alla er reklampelare. Ingen jag träffar på diverse konferenser/utbildnoingar är nöjd med hur visma idag beter sig gentemot sina befintliga klienter. Ingen rekommenderar dom till någon. De flesta går långsamt över till andra leverantörer, på grund utav den inkompetens Visma visar samt för att man känner sig otrygg med sitt system när ingen support längre finns, och ni lyssnar inte på era användare.

Att ni lutar all er support på oss användare är helt absurt egentligen, finns det något annat företag som är så snål att man låter de som betalar sin produkt också vara de som ska tillhandahålla supporten ...? snålaste i världen är ni verkligen.

HUR ska jag kunna uppdatera visma lön om ert program inte godkänner det? Att man ens ska behöva ägna extratid till sånt här också!
Foto på Marie J

Marie J

  • 1,906 poäng 1k badge 2x thumb

Publicerades för 4 veckor sedan

  • 0
  • 1
Foto på Cecilia Towner

Cecilia Towner, Moderator

  • 7,220 poäng 5k badge 2x thumb
Hej Marie,

När detta meddelandet dyker upp vid en uppdatering av programmet så beror det på att installationsguiden hittar ett registervärde som påpekar att datorn måste startas om.
Detta registervärde ska raderas när datorn startas om, men det händer att det fastnar och inte raderas.

Först och främst, har du inte startat om datorn så gör det.
Om du däremot redan har gjort det och det ändå inte fungerar så gör du enligt följande instruktion:
1. Öppna KÖR (Windows-knappen + R) och skriv regedit, klicka på Enter
2. Klicka in på följande väg., HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ SessionManager
3. Ute i fältet till höger klickar du på PendingFileRenameOperations, välj Byt namn och skriv _OLD efter det befintliga namnet.
4. Stäng denna ruta och starta om installationen av Visma Lön på nytt.

Nu ska det fungera och får du ändå problem så kontakta gärna supporten som du hittar här.

Ha en fin dag!
/Cecilia