Anställda saknar uppgifter i anställningsregistret, skapa fil för AGI - Lön 600

  • 1
  • Problem
  • Uppdaterades för 7 månader sedan
  • (Redigerad)
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre. Communitymoderatorn angav följande anledning för att arkivera: inte aktuell längre.

Hej,

jag får meddelandet "Det finns anställda som saknar uppgifter i anställningsregister" när jag försöker att skapa fil. Vad kan det vara? Ingenting i varningar. 
Foto på Milka

Milka

  • 382 poäng 250 badge 2x thumb

Publicerades för 7 månader sedan

  • 1
Foto på Kristina Gunnarsson

Kristina Gunnarsson, Moderator

  • 4,084 poäng 4k badge 2x thumb
Hej Milka,

Om du får detta meddelande så har du anställda som är rödmarkerade i anställningsregistret. Det kan även vara anställda som har slutat, så markera att du även vill se anställda som slutat i anställningsregistret.

För att kunna klarmarkera statistikrapporten går du in under fliken Statistik på de som är rödmarkerade i anställningsregistret och inte ska rapporteras och markerar Anställd redovisas ej under Svenskt Näringsliv - Lönestatistik (SNL). Ska de anställda redovisas behöver du fylla i korrekta uppgifter i de obligatoriska fält som saknas.

Om den anställde inte har ett fullständigt personnummer (10-siffrigt) behöver du redovisa den anställde utanför programmet. Tänk på att utlandsanställda inte ska redovisas och ska i så fall vara markerade för Anställd redovisas ej i anställningsregistret, fliken Statistik. Är du osäker på om den anställde ska vara med på rapporten så får du kontakta Svenskt Näringsliv.

/Kristina

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.