Visma Lön Anställd

 • 3
 • Idé
 • Uppdaterades för 4 veckor sedan
 • Under bevakning
 • (Redigerad)
Hej!

I en uppdatering av Visma Lön Anställd har en funktionförsvunnit/tagits bort i Stämpel-funktionen. Det finns inte längre någonmöjlighet att se en anställds alla tidsregistreringar. Dvs hur en anställd harredigerat sina stämplingar. Det enda som kan ses nu av mig som administratör är”borttagna” tidsregistreringar. Men denna funktion används knappt då man kanändra precis allt i en registrering i alla fall. Därav kan jag inte se vilka in- och utklockningar som har gjorts i realtid, utan bara vad den anställde valtatt ändra till och hur den registreringen gjorts (via mobilappen/iefterhand/justerad av administratör) (inne i tidrapporter).

Detta är ett problem för oss då anställda har en tendens attputsa på sina tider, och att vi inte kan se vad som faktiskt hänt i realtidlängre. Vi vill ha tillbaka den gamla funktionen då vi kunde se allt detta.För som tjänsten är nu så är den bara till fördel för den anställde och intealls för arbetsgivaren.

Jag önskar även en ny funktion där man kan lägga in olika begränsningarför hur tidsstämplingar kan utföras. Tex ej möjligt i mobilappen eller ejtillåta egen redigering av tider eller liknande. 

 

Hoppas detta kan lösas, annars får vi tyvärr överväga attanvända oss av en annan tjänst för stämplingar. Tack på förhand!
Foto på EvelinaAnnSam

EvelinaAnnSam

 • 96 poäng 75 badge 2x thumb
 • Frustrerad

Publicerades för 1 månad sedan

 • 3
Foto på Laban

Laban

 • 224 poäng 100 badge 2x thumb
Instämmer till 100%
Att man inte längre kan se redigerade stämplingar gör ju mitt jobb som attesterare helt meningslöst då jag inte kan se om någon fuskar.
Trodde faktiskt att det var jag som inte längre hittade funktionen, men då vet jag att det är så illa!!!

Instämmer även i att det borde finnas funktioner där man kan begränsa hur stämpling ska skötas som Evelina skriver.

Foto på Ann Sundström

Ann Sundström

 • 872 poäng 500 badge 2x thumb
En till som håller med till 100%.
Jag upptäckte också att "visa borttagna rader" var borta. 

Har också fått problem på vår "stämplingsdator" då det finns ett alternativ under inställningar som heter "Ta bort alla stämplingsrutor" - detta har någon sett och roat sig med så alla(ca 60 st) har varit tvungna att logga in igen för att få tillbaka sin ruta. Detta alternativ önskar jag att det tas bort så det inte händer igen.

Foto på Anna Svensson

Anna Svensson, Content Producer - Löneområdet

 • 94,000 poäng 50k badge 2x thumb
Hej!
Vi kikar på om det går att visa denna informationen och jag lovar att uppdatera när jag har mer info att ge.
Sedan ett par månader tillbaka kan attesteraren se efterregistreringar och registreringar gjorda med mobilen.I tidrapporten kan man se vilka tider som är registrerade med mobilen.
/Anna
Foto på Ann Sundström

Ann Sundström

 • 872 poäng 500 badge 2x thumb
Det är jättebra att vi nu kan se vem som gjort ändringen och varifrån MEN vi vill också kunna se hur ursprungsstämplingen såg ut. Som det är nu vet vi inte om den anställde tex har kommit för sent och sedan ändrat tiden.
Foto på Ann Sundström

Ann Sundström

 • 872 poäng 500 badge 2x thumb
Hur går det med "Borttagen tidsregistrering"?
Jag har testat lite och ser att det blir en överstruken rad om man raderar raden och lägger in nya tider men om man väljer att redigera med pennan så blir det bara fet text och den ursprungliga stämplingen syns inte.
Foto på Jesper Fogelström

Jesper Fogelström, Application Specialist Lön/Lön Anställd/Resa&utlägg

 • 6,648 poäng 5k badge 2x thumb
Hej! 

Vi har en pågående diskussion om att eventuellt förändra detta så det blir som det var tidigare. Jag kommer återkomma i tråden när jag vet mer. 

Vänligen 
Jesper