Visma Administrations framtid

 • 0
 • 3
 • Fråga
 • Uppdaterades för 7 år sedan
 • Besvarad
Arkiverad och stängd

Denna konversation är inte längre öppet för kommentarer eller svar och communityns medlemmar kan inte se det längre.

Hur ser framtiden ut för Visma Administration? Databasen är ålderdomlig och många rykten säger att den är på väg att fasas ut. Varje gång man frågor får man samma svar: "Programmet utvecklas fortfarande". Det är ju klart att ni måste komma med små uppgraderingar för att motivera det dyra serviceavtalet. Det säger inget om grundfrågan.

Vad är den långsiktiga planen med Visma Administration? Era kunder förtjänar ett ärligt och långsiktigt svar för att kunna planera en komplex verklighet. Det finns flera funktioner som bara finns i det programmet och som vårt företag är beroende av samtidigt ställer den ålderdomliga plattformen till problem med alla dess begränsningar.
Foto på Jon

Jon

 • 172 poäng 100 badge 2x thumb
 • Frustrerad

Publicerades för 7 år sedan

 • 0
 • 3
Foto på Elena

Elena

 • 510 poäng 500 badge 2x thumb
Dessutom är det jätte dålig utförmat arbete med lager, projekt och rapportgenerator.

Finns inget kalkyl till att räkna på bra sätt lönsamhet för den eller andra artikel(jag menar att finns ingen hjälpmedel för att man se till vilken minsta pris måste säljas artikel för att bli lönsam).
Det finns bara två rutor(för frakt och inköpspris), men finns direkta och odirekta kostnaden, kostnaden för personal och annat, som ska påverka priset.

Finns inga manual om att hur man arbeta med rapportgenerator. Det känns så som att VISMA försöker bara binda sina kunder till sitt planform med hjälp av 1 års giltigt nyckel till program och utan att utvecklas samtidigt
Foto på Per Nyquist

Per Nyquist, Moderator

 • 43,442 poäng 20k badge 2x thumb
Instruktioner om rapportgeneratorn hittar du här: http://www6.spcs.se/pdf/dokument/rapp...
Foto på Jon

Jon

 • 172 poäng 100 badge 2x thumb
Är en länk till en instruktion om rapportgeneratorn allt Vismas represant har att bidra med gällande min frågeställning. Er säljpersonal hänvisade min frågeställning hit för "bästa svar".
Foto på Per Nyquist

Per Nyquist, Moderator

 • 43,442 poäng 20k badge 2x thumb
Jag har bett vår utvecklingsavdelning besvara dina funderingar, eftersom jag inte är rätt person att göra det. Samtidigt ville jag hjälpa Elena att hitta intstruktionen hon efterfrågade.
Foto på Helene Struthers

Helene Struthers, Product Manager

 • 46,930 poäng 20k badge 2x thumb
Hej,

Hur ser framtiden ut för Visma Administration?
Framtiden för Visma Administration ser ljus ut och livslängden blir lång. Visma Administration är den absolut viktigaste produkten vi har, vilket tiotusentals företag som använder Visma Administration säkert håller med om. Vi har utökat utvecklingsresurserna för att möta de önskemål som våra användare har och för att förverkliga våra egna idéer, som ska effektivisera och förenkla för företagen. Dessutom ska Visma Administration underhållas för att möta de förändringar som våra myndigheter beslutar om och de förändringar som sker på marknaden t ex Microsoft med deras nya operativsystem Windows 8.

Vi är medvetna om att databasen inte är den optimala lösningen, men den fungerar ändå fantastiskt bra för de allra flesta av våra kunder. Som det ser ut idag kommer det inte ske någon förändring av databastekniken men förutsättningarna kan komma att ändras i framtiden.

För de kunder som har specifika önskemål finns många integrationslösningar till Visma Administration som kan förenkla företagandet, titta in på http://www.vismaspcs.se/integrationsl... så ser du några exempel. För de kunder som ändå vill ha mer avancerade lösningar så finns det alternativ inom Visma, så som Mamut One Enterprise och Visma Business. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad gäller befintlig funktionalitet tar vi tacksamt emot alla synpunkter här på forumet och hoppas att fler användare bidrar till diskussionerna, så att vi tydligt ser vilka förbättringar och nya funktioner som efterfrågas mest.

Den här konversationen är inte längre öppen för kommentarer eller svar.