Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

tlagren
MEDLEM

Kan man ha olika fakturaprofiler?

Hej, vi är en ideell förening som för det mesta fakturerar medlemsavgiften till våra medlemmar och har därför anpassat text och betalningsinformationen på fakturan för det ändamålet.

Ibland arrangerar vi olika event och då fakturerar vid deltagaravgifter och för att separera vår eventverksamhet från medlemsinbetalningar har vi två olika bankkonton/Plusgiro.

Vi undrar därför om det går att lägga upp två olika faktureringsprofiler som man kan välja mellan när man skapar en faktura. Förutom betalningskontot behöver vi justera fakturatexten samt informationen i mailet när vi skickar PDF faktura via e-post.

Som det är nu behöver vi gå in i inställningarna och skriva om det här vilket naturligtvis är tidsödande men är också en stor risk att vi missar och råkar skicka iväg fakturor med felaktig information.

 

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @tlagren 

 

Varmt välkommen som ny forummedlem 🙂

 

Det är för närvarande inte möjligt att lösa detta i Visma eEkonomi. Du får hantera det manuellt i samband med att du skapar dina kundfakturor, precis som du gör idag. Vi förstår att det hade varit önskvärt att slippa dessa manuella moment för dig.

 

För att bidra till förbättringar och möjliggöra framtida produktförbättringar, uppmanar vi dig att lämna dina önskemål direkt till våra utvecklare av Visma eEkonomi. Du kan göra detta genom att klicka på knappen Feedback och förslag längst ner på sidopanelen. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag och du kommer att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. Vi uppskattar din input för att göra våra produkter ännu bättre.

 

 

Glad påsk

/Tinna