Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Leyla_di
MEDLEM

Utskrift fakturor

Hej!

 

Önskemål att man ska kunna skriva ut flera fakturor samtidigt. Jag vet att det går att göra det för nya skapade fakturor men det vore bra om man kunde göra med redan utskrivna/skickade fakturor. Sitter nu och ska skicka ett hundratal fakturakopior till revison och måste då ladda varje faktura för sig, väldigt tidskrävande 😞

4 SVAR 4
Carina Wesenlund-Jonsson
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Det löser inte problemet men ladda ner varje faktura löpande i en års/månadsmapp så är det enklare att sammanställa, särskilt om internet just då inte funkar. Viktigt att ha en digital kopia.


Carina Wesenlund-Jonsson
- din personliga redovisningskonsult
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Leyla_di 

 

Välkommen som ny forummedlem 🙂

 

Om du vill skriva ut skickade fakturor i efterhand kan du göra det under menyvalet Utskrifter - Faktura - Skickade fakturor. Det är enbart skickade fakturor, d v s sådana fakturor som har en markering vid Skickad - Faktura, som tas med i den här utskriften.

 

När du väljer Skickade fakturor visas en bild där du väljer vilken typ av fakturor du vill skriva ut. Du kan välja att skriva ut normala fakturor, kontantnotor, kreditfakturor och räntefakturor. När du valt fakturatyp visas samma dialogruta oavsett vilken dokumenttyp du har valt. Här anger du vilka fakturor som ska skrivas ut.

 

I tabellen där du kan göra urval hittar du de flesta fält som finns med i det aktuella registret. Här kan du ange villkor för att begränsa din utskrift. Om du anger ett villkor på ett fält utgår programmet från det när utskriften skapas. Exempel på hur du kan ange villkor hittar du i avsnittet Sökvillkor.

 

Om du inte gör något val kommer alla dina redan skickade fakturor att skrivas ut och du kan skriva ut dokumenten till skrivare eller pdf-fil. Du har också möjlighet att förhandsgranska utskrifterna innan du skriver ut dem. 

 

Hoppas detta hjälper dig och att du får en fortsatt fin dag. 

/Tinna

 

 

Leyla_di
MEDLEM

Tack!

 

Det blir ju en dela att skriva om man ska skriva alla fakturanummer man vill ha utskrift på. 

Det har varit mycket enklare att när man står i fliken "Kundfordringar" skulle kunna markera i rutorna längts till vänster vilka fakturor man önskar att skriva ut.

 

/Leyla

 

Hej @Leyla_di 

 

Behöver du skriva ut samtliga fakturor eller är det fakturor till en viss kund? I så fall kan du på utskriften "Utskrivna fakturor" göra diverse urval på den specifika kunden. Kanske kan det hjälpa dig?

 

 

Behöver du inte ha själva fakturorna utskrivna kan kundreskontralistan kunna vara intressant för dig. Även där kan du göra en rad olika urval samt välja att ta med redan slutbetalda fakturor. 

Slå gärna en signal till supporten så kan vi visa dig om du vill. 

 

Du får även gärna lämna önskemål om förbättringsförslag direkt till våra utvecklare av Visma Administration via knappen Förbättringsförslag lokaliserad en bit till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

Ha en fin dag och välkommen tillbaka till forumet framöver. 

/Tinna