Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Carina Wesenlund-Jonsson
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Arbetsgivarintyg vid användning av 'Visma Lön Smart

Undrar lite över möjligheten att skapa arbetsgivarintyg. Har letat men kan inte se att det finns någon sådan lösning. Jag hoppas jag har fel och ställer frågan här.


Carina Wesenlund-Jonsson
- din personliga redovisningskonsult
10 SVAR 10
Malin Kjellberg
BUSINESS ANALYST

Hej @Carina Wesenlund-Jonsson 

 

I Visma Lön Smart finns ingen funktion för arbetsgivarintyg. Lämna det gärna som ett önskemål via Feedback och Förslag längst ner till vänster inne i Visma Lön Smart.

 

Du kan självklart hämta mall för arbetsgivarintyg på vår hemsida: https://vismaspcs.se/ditt-foretagande/mallar-och-blanketter/arbetsgivarintyg

 

/Malin

Det skall jag göra.

Jag känner att mitt val av att använda Visma Lön Smart var helt fel ute mer än till enmansföretagare utan projektredovisningsbehov.Carina Wesenlund-Jonsson
- din personliga redovisningskonsult

Jag kommer bara till Visma eEkonomi. Det som kommer till Visma Lön Smart är alternativet om landningssida/startsida.


Carina Wesenlund-Jonsson
- din personliga redovisningskonsult

Hej @Carina Wesenlund-Jon

Gör så att du tar kontakt med supporten så får vi kika på hur vi ska hjälpa dig vidare. 

 

Välkommen att höra av dig till supporten

//Tinna

Jag borde inte behöva kontakta supporten för att kunna skicka in om saknad arbetsgivarintygsfunktion.

 

Jag får göra det vid annat tillfälle när tiden är mindre tidsbegränsad. Tack ändå.


Carina Wesenlund-Jonsson
- din personliga redovisningskonsult

Hej Carina!

Nej du behöver inte kontakta supporten för att lägga ett önskemål men jag tolkade dig som om du hamnar fel när du ska logga in till  Visma Lön Smart och i det läget visar supporten dig gärna hur det fungerar. 

Jag har framfört ditt önskemål till våra produktspecialister men skulle du komma på något mer som vi kan förbättra så gör du såhär för att lämna ett önskemål i Visma Lön Smart. 

 

Klicka på knappen längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma Lön Smart. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

 

Vänligen Tinna

 

Jag kommer bara till Visma eEkonomis val att lämna som jag skrev tidigare när jag har öppnat Visma Lön Smart och klickar på feedback och förslag längst ner till vänster. 


Carina Wesenlund-Jonsson
- din personliga redovisningskonsult

Hej igen och skam den som ger sig!

Har du både Visma Lön smart och Visma eEkonomi ska du se båda alternativen under feedback och förslag om just det företaget du öppnat även har Visma Lön Smart. Du får passa på att visa hur det ser ut hos dig nästa gång du har kontakt med supporten. Vi har dock noterat ditt önskemål gällande arbetsgivarintyget. 

 

Trevlig kväll!

/Tinna

stella63
MEDLEM

Det borde finnas möjlighet att skriva ut arbetsgivarintyg i Visma lön smart. Anställda behöver det ganska ofta vid flera olika tillfällen

Hej @stella63!

 

Du får gärna lägga in detta som ett önskemål till oss via Feedback & förslag, som du hittar längst ner till vänster i programmet.
Vi kan tyvärr inte garantera att detta är något som kommer att implementeras, men alla era önskemål som lämnas i produkterna tas emot och utvärderas av vår utvecklingsavdelning.

 

Önskar dig en fin helg!

/Tinne