Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Kollektivavtal

Hej!

Funderar över det här med kollektivavtal. När jag är inne på de anställda kan jag välja vilket kollektivavtal som ska gälla, ex handels som gäller för oss. Men när jag är inne i löneinställningarna och kikar på OB och sånt, så ser det ut som att jag själv måste knappa in allt som rör avtalet manuellt? Det ligger Hotell/restaurang, standard och tjänstemän att välja på, annars får man göra ett eget. Verkar inte det lite otympligt för oss användare?

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Johanna Karlsson 

 

Tack för att du kontaktar oss i forumet. 

 

Som Visma Lön Smart ser ut idag finns tre olika avtal: 
 

  • Hotell och Restaurang
  • Standard
  • Tjänsteman

Dessa avtal kopierar du och gör egna inställningar och anpassningar på, precis som du skriver.

Hur du hanterar avtal finns mer information i hjälpavsnittet Skapa eller redigera avtal där finns även en film där vi visar hur du gör inställningar för avtal.

 

Vi alltid arbetar ständigt på att utveckla och förbättra våra produkter och våra kunders önskemål är en stor den i den processen så du får gärna lämna ett önskemål om produktförbättring direkt till våra produktspecialister för Visma Lön Smart. 

 

I Visma Lön Smart finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma Lön Smart. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Ha en fin dag och varmt välkommen tillbaka till forumet framöver. 

/Tinna