Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Frida_13
MEDLEM

Påminnelse från Visma att klarmarkera

Nu har detta problem varat i många månader. Sedan September har våra medarbetare inte fått denna mejlpåminnelse den 1:a om att klarmarkera perioden. Jag har ringt Visma 3 gånger om detta problem och dom bara säger att det inte är något fel utan det kommer fungera nästa månad. 

Någon mer som har samma problem? 

7 SVAR 7
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej Frida_13!

 

Som du tidigare blivit informerad om så har vi har haft ett fel i Visma Lön Anställd som innefattar att en del användare inte får påminnelsemejlen, du kan läsa mer om det i vår tråd i Kända fel - Påminnelser från Visma Lön Anställd har ej skickats ut.

 

Den första februari släppte vi en ny version av programmet, men tråden ligger fortfarande kvar som ett känt fel då vi behöver avvakta till nästa månad för att se att åtgärderna slår igenom. Dessvärre behöver jag därför också ge dig beskedet att avvakta till nästa månad. Jag håller tummarna att den nya versionen åtgärdar detta.

 

Önskar dig en trevlig helg!

/Tinne

 

 

Hej,

 

Vi har inte heller fått några påminnelsemejl utskickade sedan september förra året. Vi har inställningen att påminnelse ska mejlas ut 2 dagar efter avvikelseperiodens slut.  Om Lön Anställd uppdaterades den 1 februari borde det väl ha fungerat den 2 februari?

Hej!

Vi har kunnat konstatera att problemet med påminnelser som inte skickas ut kvarstår för en del kunder och kommer fortsätta felsöka och uppdaterar i tråden Påminnelser från Visma Lön Anställd har ej skickats ut så fort vi har mer information att ge.

 

/Tinna

Hej!

 

Vi har inte fått något mejl denna månaden. 

 

Mvh Frida

Påminnelser fungerar inte idag heller - nu tycker jag att det har tagit alldeles för lång tid att åtgärda detta.
Har många anställda som missar att klarmarkera pga avsaknad av påminnelse, vilket innebär merarbete för oss eftersom vi måste påminna dem varje månad. 

Tur att jag har "bara" 50 personer att påminna och inte 500.
Vill gärna slippa detta, då det finns en automatisk funktion för det här.

Felet kanske är åtgärdat och jag har missat något, i så fall vad?

Är det något fel på inställningar, mobiler, appen eller annat?  

 

Hej @Saku__ och @Frida_13

Tack för att ni hörde av er. Jag har framfört detta till löneteamet och vet att det jobbas hårt och görs massor för att lösa detta problemet. 

Som jag skrivit tidigare så gå gärna in och följ tråden Påminnelser från Visma Lön Anställd har ej skickats ut där våra produktspecialister kommer att uppdatera er så snart vi har mer information i ärendet. 

 

/Tinna

 

 

Hej,

Vill bara meddela att påminnelsemejl från Lön Anställd att klarmarkera tidrapporten har fungerat för oss denna månaden.

Mvh

Karin