Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Utskrift av tidrapport Visma Lön Anställd

När jag tittar på en anställds registreringar i dennes kalender och vill skriva ut tidrapporten därifrån, klickar jag på utskrift, då står det "Alla" i anställdrutan. Jag vill bara ha utskrift av hens tidrapport, då tycker jag att hen ska var ikryssad utan att jag behöver göra extra val. Om jag inte minns fel, så fungerade detta före uppdateringen. Nu är "Alla" ikryssat som val, trots att jag är inne i en viss persons kalender. 

 

När jag tittar på en tidrapport på skärmen, väljer att kryssa i specificerad,  så får jag upp summering av arbetad tid, frånvaro osv. Skulle vilja ha denna totalsummering även när jag skriver ut på papper.

 

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej,

Jag har också för mig att detta har fungerat i tjänsten och efter lite diskussioner med våra produktspecialister så har det beslutats att vi kommer åtgärda detta och lägga tillbaka den funktionaliteten som nog smög/försvann iväg när uppdateringen släpptes den 13/1. 

 

Tack för att du hörde av dig och trevlig helg!

Tinna

Fd medlem
Inte tillämpbar

Tack för detta!

Hoppas ni tittar på mitt förslag på det här med utskrifterna också, vill gärna ha summering av arbetad tid, raster osv när jag skriver ut tidrapport på papper. 

Trevlig helg!

Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej,

Vi har idag släppt en ny version av Visma Lön Anställd där detta är åtgärdat.
Om du nu står i en anställds kalender och trycker på symbolen för skrivaren så kommer du till den anställdes tidrapport så som det ska vara.

Ha en fin dag!