Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Varför dras inte alltid semesterdagar på löneart 3235

Hej, 
I Visma lön 600 har jag problem med att semesterdagar lagda under löneart 3216 dras ej under 3235 - på vissa anställda trots att alla har samma semestervillkor (21).
Tacksam för hjälp!

3 SVAR 3
Annapanna1
UTFORSKARE

Använder du inte kalendariet för semester? (Och annan frånvaro?) Om du lägger in all frånvaro den vägen så plockar ju programmet själv rätt lönearter. 
Assistent
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Håller med föregående svar använd Kalendariet det är till stor hjälp.
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Tina,

Vi rekommenderar alltid att man använder våra snabbval oavsett om man vill arbeta via kalendariet eller via lönekörningen.
Använder man snabbvalet semester, uttag och fyller i datumperioden så ska programmet alltid hämta rätt lönearter.

Är det så att ni nu använder dessa lönearter manuellt så måste de knappas in i rätt ordning då löneart 3235 är kopplad till löneart 3216 och inte tvärtom.
Knappar ni manuellt in löneart 3216 så ska en rad för 3235 också hamna på lönekörningen däremot blir det ingen kvantitet på den raden bara för att ni fyller i en kvantitet på raden för 3216, det blir det först när ett datum på raden för 3216 läggs in, då ska man få samma på raden för löneart 3235.

Hur har ni gått till väga när ni har registrerat detta?

Bästa rekommendationen är ändå att använda våra snabbval och löser du det inte så ta gärna kontakt med supporten under kontakta oss

Ha en fin dag!
/Cecilia