Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Carina86
NY MEDLEM

Fakturering

Status: Inte planerad just nu

Hej,

Det skulle underlätta om man kunde markera flera fakturarader och tilldela dessa ett nytt konto eller rot/rut typ i stället för att behöva göra detta på varje rad.

När man har en faktura med många rader är det ganska frustrerade.

3 Kommentarer
LW -60
UTFORSKARE

Det låter som som du inte jobbar aktivt med artikelnumren, stämmer det? Jobbar du med artikelnummer, lägger du en kontokoppling på artikelnumret vilket gör att du inte behöver gå in på raden och välja konto manuellt. När du skapar artikelnumret, går du in på konteringskoden (kontkod) och skapar kopplingen där. Funktionen är mycket funktionell.

 

Lycka till!

Mvh Lena

Carina86
NY MEDLEM

Hej Lena,

Tack för svar, jag hanterar order i ett annat program där kontokopplingarna styrs via kund.

Ibland händer det att man ändrar kund på en order och då kan ursprungskundens inställningar följa med, tex omvänd moms på byggare.

Låt oss säga att fakturan ska gå direkt till kund, som inte omfattas av omvänd moms då exporteras ordern till Visma där jag upptäcker felet och vill ändra konto på alla rader, där får jag göra det per rad vilket är ganska tidsödande. Likadant när man ska lägga in ROT.

 

mvh Carina

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej, 

 

Tack för ditt önskemål! 

 

Jag förstår att det hade underlättat för dig att kunna arbeta med flera artikelrader samtidigt men som det är just nu kommer det inte göras några förändringar kring detta. Önskemålet ligger kvar och är det något vi väljer att förändra i framtiden återkopplar vi här i tråden. 

 

Ha det bra!

/Jenny