Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Marielle
NY MEDLEM

Skriva ut scheman i Visma Lön Anställd

Status: Inte planerad just nu

Hej, skulle vilja kunna skriva ut scheman ur Visma Lön Anställd med klockslag för start och slut på dagen (schemautskrift ur löneprogrammet visar bara timmar/dag). Detta dels för att lämna till anställda som ska ändra så jag enkelt kan få infon tillbaka för inregistering. Sen har vi kvällsmottagningar och tidigar morgnar blandat vilket innebär att jag nästan alltid måste lägga upp ett eget heltidsschema för varje anställd för att täcka in udda tider. Ett utskrivet schema gör då att jag enklare kan se att jag täckt in alla tider när jag skapar heltidsschemat. Alt till detta är att ni gör om så man inte behöver koppla heltidsschema till varje deltidsschema utan bara kan ange hur många timmar en heltid avser, som det funkade förut...

2 Kommentarer
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
tidssaldo
NY MEDLEM

Hej!

Vet att det efterfrågats tidigare. Men vi saknar också en utskrift av anställds inplanerade arbetstider vid oregelbundet schema.

 

Idag skriver vi ut en bild på kalendern för respektive anställd, men det är inte optimalt med formateringen.

 

Går det att önska mer så skulle det vara kanonbra att kunna göra ett urval av vilka anställda man vill skriva ut schema på (inte bara enskild anställd, utan flera) och att de då hamnar på samma "utskrift" i datumordning.