Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
StefanUS
NY MEDLEM

Knyta användare och administratörer till resultatenheter och/eller kostnadsbärare

Status: Inte planerad just nu

Hejsan!

 

Modellen med resultatenheter och kostnadsbärare har väldigt mycket potential och vi ska redan nästa år börja använda detta för att sedan framöver utöka användningen. Redovisningen underlättas och vi kan inkorporera mer av våra organisationsgrenar i bokföringen.

 

Jag har däremot ett tips kring hur resultatenheter och kostnadsbärare skulle kunna bli ett helt ovärderligt verktyg för föreningar som använder VismaeEkonomi: Möjliggör funktionen att knyta en ny användare/administratör enbart till en resultatenhet eller ända ner till en specifik kostnadsbärare om man vill. 

 

Det bästa vore att, när man gör detta, så borde endast de konton som kan använda resultatenheter synas och kunna väljas. Dessutom borde bokföringen då automatiskt knytas till den resultatenhet eller enskilda kostnadsbärare som man har valt i adminsidan. Om jag t.ex. har tilldelat någon en resultatenhet så ser användare samtliga kostnadsbärare i den enheten, skulle jag däremot tilldela någon en enskild kostnadsbärare så skulle användare/administratören enbart se sin kostnadsbärare och allt skulle bokföras på den.

 

Vad tror ni om detta? Detta skulle möjliggör att t.ex. ha en person med särskilt redovisningsansvar för en viss kostnadsbärare men där jag som sköter huvudbokföringen har totalöversikten och kan även gå in och stötta vid behov.

3 Kommentarer
My Janhall
ANSTÄLLD

Hejsan! 

Tack för ditt önskemål, förstår hur detta hade kunnat underlätta program- och bokföringshanteringen! Vi kommer se över din idé och du kommer få återkoppling så fort vi har mer information. 

Ha en fin dag! 
/My 

Hanna Bergqvist
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej Stefan, 

 

Vi kommer att se över det här och återkopplar i tråden när det finns mer information. 

 

Ha en fin dag!

 

/ Hanna B

Emil Hildingsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej, 

Detta är inget som vi kommer genomföra i dagsläget. 

Ha en trevlig sommar!