Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Therese vK
NY MEDLEM

Kundens referensmärkning från Visma Tid Smart behöver plockas upp i fakturan i eEkonomi

Status: Inte planerad just nu

Många kunder kräver att deras referensmärkning (deras resultatenhet och/eller projekt) står med i fakturahuvudet (inte bara i fakturatexten), så det behöver justeras i eEkonomi och fakturamallen när fakturaunderlaget kommer från Visma Tid Smart.

3 Kommentarer
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Therese!

Tack för att du hörde av dig med ett önskemål om hur vi kan bli bättre. Vi kommer att se över möjligheten att införa detta och när vi har hunnit kika på det så återkopplar vi till dig här i tråden. 

 

Ha en fin dag! 

Tinna

Hanna Bergqvist
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej Therese, 

 

Tack för din idé! I dagsläget är det här inget som vi planerar att ändra. Om du vill få med en referensmärkning på fakturan kan du i eEkonomi lägga till en kommentar för detta i fälten Er referens/Vår referens. Då kommer det med i fakturahuvudet. 

 

Ha en fin dag!

 

/ Hanna B 

Therese vK
NY MEDLEM

Hej,

Tack för klargörande. Men det leder till en följdfråga. Vissa kunder (exempelvis Nacka kommun och Nacka Vatten) kräver att deras referenskod är med på e-fakturor för att de ska ta emot fakturan, annars studsar den tillbaka till oss, så jag kan inte lägga den i ett annat fält, mer än som information. För att kunna skicka en e-faktura måste kundens referenskod vara med; åtminstone "bakom" det som syns på själva fakturan. Om vi ska lägga till den manuellt blir plötsligt en e-faktura "manuell".
Vänliga hälsningar
Therese