Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Elisabeth27
NY MEDLEM

Revisorinloggning i eEkonomi

Status: Genomförd
Vi har tydliga önskemål från våra revisorer att de behöver en revisors inlogg till Eekonomi. Var snälla och lös detta nu innan årsskiftet. Jag vet att fler hört av sig till er med detta och förutsätter att det händer något till högsäsongen 2019.
53 Kommentarer
Bertil73
NY MEDLEM
Appar och tillval -> Längst ner finns "Bjud in redovisningsbyrå"

Där står:

"Ge dem kostnadsfri åtkomst till eEkonomi här så kan ni arbeta tillsammans direkt i systemet."


Elisabeth27
NY MEDLEM
Det var tyvärr inte det vi behövde men tack ändå för att du tog dig tid att svara. 
Khedron Wilk
CHAMPION
Vad exakt är det som revisorerna behöver komma åt? Vad är det de vill uppnå? 
Låter som någon form av direkt åtkomst till bokföringen utan att gå via rapporter?

På vilket sätt är inte "bjuda in redovnsingbyrå" rätt väg?
(Obs, är själv inte byrå så jag har inte full koll på hur det ser ut, har bara haft byrå som arbetat med oss i eEkonomi via just det sättet.)

Kan Ekonomiöversikt vara något revisorerna har nytta av? (om de nöjer sig med rapporter och exporterad data)
Elisabeth27
NY MEDLEM
Hej. Jag är ledsen men min tanke med att lägga ut detta önskemål här var att Visma skulle vakna, jag förstod inte att det skulle bli en följd av detta  och att vi ska diskutera frågan men det är helt ok, nästa gång skriver jag ett brev till Visma.  Jag ska försöka förklara 🙂
Oftast är det antingen företagaren själv eller en redovisningskonsult som kan vara auktoriserad eller ej som gör den löpande redovisningen och även bokslutet. Om bolaget är stort nog så man måste eller är litet men ändå vill,  har man en revisor. Revisorns arbete är att granska bokföringen och bolaget, denne ska kontrollera att lagstiftning och regelverk följts MEN revisorn får inte gå in och ändra eller bokföra själv, man ska inte ens ha möjligheten. Det är så jag fått lära mig av mina revisorer som jag arbetat med genom åren.  Förr var detta inte ett problem. Då fick vi alla leverantörsfakturor på post och alla kund fakturor skrevs ut med papperskopia. Idag är vi på väg ifrån detta. Mycket skickas via mail i PDF form, det importeras direkt in i programmet. Vilket är jättebra ur många perspektiv men revisorn som ska titta på t.ex. leverantörsfakturan och se om du bokfört rätt kan nu bara se din bokföringsverifikation. Därför fungerar inte ekonomiöversikt till detta och att ge åtkomst så att du kan gå in och ha möjlighet att ändra är inte bra. Revisorn behöver gå in och titta precis som förr men nu i programmet eftersom leverantörsfakturorna och kundfakturorna ligger där. Detta är anledningen till att jag och många med mig vill ha en revisors inlogg. Många av Visma:s större program har i alla fall haft denna funktion tidigare om jag minns rätt och andra aktörer löser det,  så det är inget omöjligt utan bara ett slarv från en stor aktör som egentligen vet vad branschen vill ha. Jag har jobbat i Visma miljö sedan 1998 och vet att Visma kan lösa saker som kunderna och branschen efterfrågar. Hoppas att det blev tydligare och du förstod vad jag eftersöker och varför. MVH
Khedron Wilk
CHAMPION
Tack! Då hänger jag med, tror jag.

Som jag tolkar det så är behovet  en "endast-rätt-att-läsa"-åtkomst?
Vanliga byråkopplingen ger för mycket åtkomst och Ekonomiöversikt ger inte åtkomst till verifikaten, bara resultatet så att säga.

Att andra användare ställer frågor och kommer förslag är nog inte så mycket för att ifrågasätta och skapa diskussion, mer att ibland finns det andra sätt att lösa saker och ting. Som är snabbare än att Visma skall ta fram den efterfrågade funktionaliteten. 🙂

Åtminstone var det inte klart en för glad amatör som mig vad "revisor inlogg" innebar. 
Khedron Wilk
CHAMPION
Och bättre att skriva ditt inlägg här där andra kan se det och i alla fall har en teoretisk chans att rösta på det. 🙂
Elisabeth27
NY MEDLEM
Du har precis förstått vad jag menar och eftersöker ser jag av ditt svar. 🙂 Nu måste jag jobba lite men trevligt att prata med dig. 
Alingo
NY MEDLEM
Ser Visma de här inläggen? Det hade varit klädsamt med en reaktion ...
Khedron Wilk
CHAMPION
Min personliga erfarenhet är att: Jo då, Visma ser det som skrivs. Det kanske tar lite tid innan reaktion ibland men Visma läser, följer och skriver i forumet. 

Att de ibland inte tycks svara tror jag har flera orsaker. Allt ifrån att forumet inte är direkt överskådligt ens för dem (min fördom) till att de Visma-anställda som läser mest i forumet kanske inte har information eller ens kan säga något (i sin tur av olika anledningar).

Inte för att det gör mig gladare, jag tycker det är lika frustrerande som någon annan när svar dröjer eller ens förslag inte får prioritet. 🙂
En fundering från en som inte använder Visma eEkonomi. Finns det ingen inställning av rättigheter för användare i programmet och på det viset minimera en användares möjligheter?
Khedron Wilk
CHAMPION
Ha! Mycket bra fråga! Klart det gör (varför tänker jag inte på det?)

Och ja, det finns "Läsrättighet". Så det verkar som Elisabeths önskan borde gå att uppfylla inom ramen för existerande funktionalitet? Enda möjliga nackdelen är att man antagligen (?) får betala för den extra användaren men känns som hanterbart.

Obs, har själv inte provat denna "Läsrättighet".
Vi ser väl fram emot en välvillig inställning från Visma som då "bjuder" på användare med endast läsrättighet....;-)
Alingo
NY MEDLEM
Ja, det gör vi! Särskilt vi som är små och tidigare hade Visma Enskild Firma, ett program för dem som inte föddes med bokföringsgenen! Vi tappade automatik i en hel del basala processer när vi gick över till Visma eEkonomi bas! Något som har resulterat i en störd nattsömn och ökade revisorkostnader för min del.
Kunskap kostar alltid... och bokföring är det som kräver mest lag- och regelkunskap i vårt yrke. Dyrt är det bara om man betalar för fel tjänst..... 
Alingo
NY MEDLEM
Jag håller verkligen med! Programmet Visma Enskild Firma var perfekt för oss som har en bra affärsidé, men är urusla på bokföringens alla finesser! Den som skapade det programmet förstod det. Dessutom var det tillåtet att ringa supporten och få hjälp direkt! Vilken service! Nu sitter vi ned problem och ägnar arbetstiden åt att chatta på ett forum där ingen kan sägas vara expert på programmet. Jag fick ett felaktigt råd hörom dagen och att rätta till det har kostat många arbetstimmar! Den personen kunde inte förklara varför det plötsligt inte gick att göra en korrigeringsverifikation i programmet. Hans råd var inte inom ramen för det tillåtna, vad jag kan förstå av min revisor. Visma eEkonomi bas ... är inte ett program jag upplever att jag kan rekommendera om jag blir tillfrågad. Inte Vismas support heller. Och servicen är obefintlig.
Men tack alla ni som deltar i chatten och försöker hjälpa dem som är i knipa efter bästa förmåga!
Alingo
NY MEDLEM
Jag vill göra en rättelse! Det felaktiga rådet kom inte från en medlem i forumet, utan från en chat med Vismas support!
Aken__
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Revisorsinloggning till eEkonomi.

Hej
Jag arbetar i eEkonomi sedan i våras och har nu upprättat bokslut per 180630. Jag försöker arbeta så digitalt som möjligt och har därför en tjänst från extern part för hantering av inkommande leverantörsskulder (inskanning av fakturorna med tillhörande attestfunktionalitet). Kopplingen av detta externa attestsystem mot eEkonomi funkar klockrent. Därutöver skannar jag själv in övriga verifikat såsom löneposter, utlägg, skattedeklarationer etc för att erhålla komplett uppsättning med läsbara/digitala underlag i redovisningssystemet - som ju därtill är tillgängligt som webportal. Så långt allt modernt, digitalt och bra!

När jag nu tänker tillgängliggöra redovisningen till bolagets revisor, i samband med granskning av bokslutet/årsredovisningen, får jag svaret att det inte finns någon funktion där revisor kan logga in med en "läs-/tittafunktion" utan att jag (min kund) måste skaffa en ytterligare licens alternativt fysiskt sitta tillsammans revisor och visa redovisningsunderlagen på skärm!
Mina kunder är utspridda över landet. Så även mina kunders revisorer. Och inte alltid på samma plats.
Hur är det tänkt att digitalt, modernt och papperslöst (sam)arbete med revisor ska fungera om denna inte får åtkomst till samma material och underlag som jag/mina kunder har?
Snälla - säg att jag har missuppfattat detta. Det måste väl finnas en dylik funktion??
Om inte - när kan vi räkna med att sådant finns?

Khedron Wilk
CHAMPION
Å ena sidan tycker jag att kostnader för en extra användare eller två så min(a) revisor(er) kan läsa i mitt system är försumbar...

Å andra sidan så håller jag med Aken och övriga i tråden att om Visma vill - i alla led - följa igenom med sin strategi att underlätta digitalisering för företagen, så borde man som företag naturligtvis även kunna bjuda in revisorer kostnadsfritt på samma sätt som man idag bjuder in byråer till samarbete, med den skillnaden att en revisor aldrig kan få annat är läsrättighet.

Eller förenklat, det bör inte utgå licenskostnad för användare som enbart har läsrättighet. Så fort man ändrar på sådan användare fram eller tillbaka så borde kostnaden slås på/av. (Just det är väl kanske inte helt enkelt doc.)
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Hej!

Jag förstår att funktionen för revisorsinloggning är en eftertraktad funktion och att det skulle hjälpa er när ni tar in hjälp för era företag. 

Det inget som är planerat att införa inom den närmsta tiden men sker det några förändringar så uppdaterar vi självklart här i tråden. 

Har man inte något samarbete med en byrå som arbetar med Visma Byråstöd eller Visma Advisor kan man också bjuda in till ett kostnadsfritt samarbete under Appar och tillval - Hitta redovisningsbyrå - Bjud in Redovisningsbyrå. Har du redan ett aktivt byråsamarbete så fungerar inte detta alternativet utan då skulle jag rekommendera Ekonomiöversikten som kan hjälpa till med en bättre överblick för hur företaget mår. 

/Jenny
Alingo
NY MEDLEM
Om Visma förstår att detta är en eftertraktad funktion, undrar man ju faktiskt VARFÖR man inte planerar att fixa den! Jag förutsätter att Visma har en väl fungerande IT-avdelning med kompetent personal, och därmed uppfattar jag det som ren ovilja att öka kundnöjdheten. Och därmed sjunker varumärket i mina ögon. Beklagligt, eftersom vi är många som diskuterar den här typen av frågor i olika företagargrupper på nätet.
Nisse K
NY MEDLEM
Ni säljer ju eEkonomi som en tjänst perfekt för föreningar. Många ideella föreningar har bara ideella revisorer och därmed inte heller någon revisionsbyrå. Hur tänker Visma där?
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Hej!

Vi har tagit upp revisorsinloggning igen för diskussion och vi hoppas och tror att det är en funktion som kan finnas på plats i i början av 2019. 

Ha det fint!
/Jenny
Alingo
NY MEDLEM
Toppen! Då finns det ju fortfarande en möjlighet att fortsätta med Visma eEkonomi!
Klara_1
NY MEDLEM
Hej! 
Hur går det med revisorsinloggen? 
Under de 30 år som jag har jobbat i branschen så har väl typ 99% av revisionerna skett via SIE4 och verifikationer. Någon kontroll i vårt bokföringsprogram har aldrig skett av revisorer. 
Inser väl att om man kör med scanning och digitalisering så måste revisorerna komma åt dom bitarna men det verkar inte vara det man vill åt i det här fallet heller så frågan är vad? och varför? 
En elak tanke jag har är att dagens nyutbildade revisorsassistenter sällan eller aldrig kan bokföring, det ingår liksom inte i den utbildningen (bygger mycket på erfarenhet den delen faktiskt från mig). Kan det vara så att dom inte heller klarar av att bläddra i papper? 
Eller är det så att revisorn inte i Vismas program inte kommer åt att titta på dom digitala underlagen. Då kan jag hålla med om att det är bedrövligt.....

Klara_1
NY MEDLEM
Vi har alla leverantörsfakturor inscannade och revisorerna vill titta på fakturorna. Dessa följer ej med i en SIE fil... 
Elisabeth27
NY MEDLEM
Hej. Det är jag som skrivit inlägget från början. Mina kunder lever i en digital värld där mycket lite finns på papper. Det mesta ligger i programmet, både kund och leverantörsfakturor. Du liksom jag vet ju med våra år i branschen hur viktigt det är att revisorn endast tittar. Det ska inte finnas någon möjlighet att de kan göra något annat. Idag har Visma Eekonomi ingen sådan behörighet för revisorer. De kan alltså inte titta. Det går inte att få med informationen i SIE filer eller på annat sätt heller. Man kan inte heller få ut en stor PDF fil över årets Kundfakturor utan måste då spara ner en i taget och det tar tid , leverantörsfakturor samma sak och är därför inget alternativ utan revisorerna måste få möjlighet att ha sin inlogg.  

Jag har lite svårt att hänga med i din tanke här med revisorassistenter och blir lite beklämd av att vi i denna tråd trampar på en yrkeskår. Jag har själv fantastiskt duktiga revisorer, revisorsassistenter och underkonsulter till mina bolag och är mycket nöjd med de samarbeten jag har. Det kanske inte alls var så du menade, ibland läser man en sak och avsändaren menar något annat  och är så fallet ber jag om ursäkt  för att jag i så fall  missuppfattade dig. 

Det stora bekymret för många av oss är att Visma inte kommer loss med ny teknik tillräckligt fort. När andra aktörer är långt framme så står Visma kvar och trampar. Jag hoppas att det vänder snart för jag vill inte byta aktör. 
Vänligen
Khedron Wilk
CHAMPION
Elisabeth, jag tolkar svaren och kommenterna i den här tråden lita annorlunda 🙂 Jag tror inte det är någon här som känner sig trampad på. Däremot ser jag flera som håller med dig när de väl förstår vad det är du frågar efter.

Att det uppstår en diskussion är bra, även om jag fullständigt förstår att det kan kännas lite obekvämt när man bara vill framföra ett funktionsönskemål som det i sig inte borde vara så mycket att diskutera om.

Med risk att jag bara upprepar vad som redan r skrivet i tråden: Jag (vårt företag) är i precis samma situation som din: vår bokföring är idag på > 90% digital media och även om vi idag har vare sig revisor eller inhyrd redovisningshjälp så tolkar jag det precis som du: redovisning och revision får inte göras av samma instans. (?) Tro inte heller att någon invänder mot det.

Med tanke på att det kan finnas många fall där man har en revisor som inte är auktoriserad (t.ex. föreningar) och som inte är en "officiell" redovisningsbyrå" så behövs det alternativt sätt att hantera detta. Som väl är så tycks Visma insett detta och arbetar enligt tidigare inlägg på att rätta till denna, vad jag skulle vilja kalla brist, i det digitala arbetssättet de själva marknadsför.


Slutligen: Som Visma eEkonomi-användare hoppas jag innerligt att den diskussion som först här inte stoppar dig (eller någon) från att komma med andra önskemål i framtiden, det vore en förlust. Speciellt med tanke på att det är just dina inlägg här som tycks ha lyckats få Visma att prioritera upp "revisorsinlogg". Bra gjort och TACK!
Elisabeth... då är det alltså så att man inte kommer åt dom digitala kopiorna och isf så är det rätt bedrövligt av programmet. Där håller jag verkligen med. 
Mitt "påhopp" på revisorsassistenter är definitivt inte personligt mot dom utan mer hur mot hur dagens ekonomiutbildningar i stort är uppbyggda. I princip bara teori och ingen praktik, och absolut ingen praktiskt bokföring. Egentligen så kommer min "åsikt" från de revisorer som jag talat med och som då saknar denna kunskap hos dom nyanställda som skall hjälpa till med granskning. Den kommer även från några av dom assistenter jag pratat med och som själva inser/tycker att det är rätt märkligt att dom skall granska något som dom inte vet hur man gör. Och då inte heller kan granska på ett vettigt sätt. En av dom berättade att när hon började på en av dom större byråerna så ville hon först göra bokföring men icke sa nicke. Så jobbade man inte utan hon fick direkt börja som revisorsassistent, för det var hon anställd som. Direkt från högskolan. 
I min värld så tycker nog jag att en väldigt bra grundläggande gymnasieutbildning för redovisningskonsulter var den gamla DK-linjen. Mer företagsekonomi än i ekonomisk linje och sedan praktik ute i verkligheten. Men praktisk hantering saknar idag i mångt och mycket status och är dessutom väldigt svår att mäta medans högskolepoäng är lätta att mäta och klingar fint. Men man höjer inte statusen på ett yrke bara för att dom som jobbar där är högutbildade, man höjer statusen på det om man talar om vad som krävs. Men det är ju bara min åsikt. Vore kul om någon revisorsassistent läste det här och kom med kommentar. Både ris och ros är välkommet....
Elisabeth27
NY MEDLEM
Jag föreslår att du om du vill diskutera detta med kvalitén i branschen och inom revisorsassistenterna är snäll och själv startar en egen tråd och kommentar om detta för nu drar du bort fokus från huvudfrågan och det blir inte bra. Vänligen  
Ber om ursäkt för det. Är efter alla år rätt engagerade i frågan kring vårt yrke och har många tankar kring det. Ville bara klarlägga att mitt "tåtrampande" hade en grund och inte bara var mina personliga åsikter. 
Din fråga i sig har väl fått ett svar men jag antar att det nog kan ta sin tid hos programmerarna för det är nog inte så lätt som man kan tro. Lycka till och ha en bra dag!
Ann___3
NY MEDLEM
Hej, 
Jag undrar hur det går med detta?
Det närmar sig granskning för flera av de företag som min redovisningsbyrå sköter redovisningen för. Liksom påpekats tidigare i denna tråd, är det av största vikt att revisorerna kan få tillgång till alla digitala dokument, utan att vi ska behöva skriva ut allt innan de granskar. Annars försvinner meningen med webb-baserad & digital redovisning. 
Tacksam för svar om vad som händer snarast, så jag vet om jag behöver se mig om efter annan levernatör av webb-baserade redovisningsprogram för mina kunder.
Mvh//Ann
Har fått en förfrågan från en kund om just scanning av leverantörsfakturor. Vi använder ju Administration 2000 och till det finns en mängd 3:e parts tjänster att koppla ihop. Men är då även nyfiken på eEkonomi. Om jag tolkar den här frågeställningen rätt så hamnar då fakturorna i eEkonomi, inte hos någon annan. Stämmer det?
Markus Anderberg
NY MEDLEM
Hej!
Rätt, fakturorna ligger som bilder/bilagor i eEkonomi.
Mvh Markus.
Verkar som om det här med digitalisering inte riktigt anpassats till regler och funktioner. Enligt en diskussion i en grupp för redovisningskonsulter på Facebook så har Fortnox samma problem med inlogg för revisor. Är ju en självklarhet att man skall ha tillgång till de avscannade fakturorna då revisorn måste se dom, även vi konsulter måste ha tillgång till dom. Revisorn skall ju även helst inte kunna göra något med bokföringen, bara granska och kontrollera. Att det då skall kosta extra licens och dessutom inte finnas en speciell tittainlogg är ett stort feltänk. Undrar hur det är med övriga scanningslösningar? Märkligt fenomen är det iallafall. Personligen så ställer jag fram pärmarna med pappersoriginalen, men så är jag ju lite oldschool också.
Khedron Wilk
CHAMPION
Kan inte riktigt bestämma mig för om det är bra eller dåligt att även andra leverantörer har samma lucka i den digitala hanteringen. 🙂 Men, då har Visma världens chans att skaffa sig en konkurrensfördel. 🙂

Tekniskt kan jag tycka att det här borde vara lätt att lösa: skapa en användartyp som bara har läsrättigheter och den typen av användare skall inte räknas mot licens (och följdaktigen inte heller ha support osv). Jag kan dock tänka mig att eftersom en del program-/affärslogik troligen ligger på klientsidan (i webbläsaren) så måste kanske en kontroller läggas in så att det inte blir så att det ser ut som att man kan göra saker bara för att i ett senare skede då ändringen skickas till servern får felmeddelande eller ännu värre: de ändringar man gör bara försvinner i all tysthet. (Obs, spekulation från min sida!)

Visma: Vad innebär ”början av 2019”?
I och med att jag lite skeptisk till hur snabb man är på att vilja digitalisera utan någon större eftertanke och riskanalys, så är väl jag inte så förvånad över detta. Och vi har ju ännu inte sett vad som händer när någon scanningsbolag går i konkurs och hur man då hanterar eventuella filer/servar och vad som händer med pappersoriginalen som då kanske ännu är för nya för att få slängas. Hoppas att Visma tar till sig det här och fixar inloggning. Håller själv på och kollar skanning kopplat till Visma adm då en kund troligen vill ha det. Men vi får se.
hjtl__
NY MEDLEM
Om inte detta löses så borde Visma sluta sälja tjänsten Autoinvoice. Om man ändå måste printa ut alla underlag och sätta i pärm så finns inte mycket vits med digitala fakturor. 
Alingo
NY MEDLEM
Detta tycks vara väldigt svårt för Visma att åstadkomma. Annars hade det väl redan gjorts? Eller är det så att man letar och letar efter en möjlighet att göra den tjänsten kopplad till ett dyrare program? Ja, som man gjorde med möjligheten att deklarera från programmet ...
Anna Svensson
CONTENT PRODUCER
Hej!
Idag har vi äntligen släppt möjligheten till revisorsinloggning i Visma eEkonomi!

Genom att fylla i följande formulär kan du registrera din revisor som en användare i ditt program utan kostnad: Formulär för revisorsinloggning »

Revisorn får då ett mejl för att aktivera sitt konto med en inloggning till företaget och du kan se revisorn under användare på företagets konto.
Revisorn kan inte göra några ändringar i programmet men kan:
  • Se allt innehåll i programmet
  • Skriva ut rapporter
  • Exportera SIE-fil
  • Exportera register
Eftersom formuläret ska signeras av firmatecknaren med BankID så är det företaget som fyller i formuläret.
Är du redovisningskonsult behöver alltså din kund fylla i formuläret.

Detta är en funktion som kommer utvecklas framöver.
I den första versionen kan du lägga upp revisorer i Visma eEkonomi Pro, Visma eEkonomi Smart, Visma eEkonomi Bas och Visma eEkonomi Fakturering.
Det betyder att om du är en redovisningskonsult och samarbetar med din kund i Visma eEkonomi Start fungerar inte detta i dagsläget.
Khedron Wilk
CHAMPION
När man talar om trollen... 🙂 🙂 🙂

Bra Visma!

Eftersom jag själv inte har haft ett omedelbart behov av funktionen - bara tyckt att den är nödvändig ändå - så skall det bli intressant att höra återkoppling från övriga i den här tråden. 😉
Alingo
NY MEDLEM
Beträffande trollen – precis! För det tog bara några minuter efter dagens klagande inlägg med efterföljande kommentarer innan vi fick detta besked. Och det var efter tre månaders (!) väntan efter senaste omgången klagomål. Det är roligt när det går åt rätt håll! Nu kanske det till och med kommer att gå att deklarera från Visma E-ekonomi Bas. Som man kunde förra året!!! Man vet aldrig ...
Anna Svensson
CONTENT PRODUCER
Oj, jag har letat med ljus och lykta efter vilken tråd ni hittar troll i. Var på väg att mejla och fråga men hittade till slut kommentarerna från tidigare idag i denna tråden. 🙂
Det vore ju underbart med 1 h supersnabb utveckling och testning och lansering av helt nya funktioner! - det är ett mål att sträva mot iaf!
Jag inser att vi borde ha uppdaterat denna tråden tidigare när vi hade mer koll på tid för release, ledsen för det!

Precis som Khedron skriver är vi givetvis intresserade av feedback på funktionen också.

/Anna
Khedron Wilk
CHAMPION
Vill passa på att understryka att min kommentar om troll vara bara just för att det kändes som det var ett fall av information som var precis en timme för sen. 🙂 Jag tycker det blev lite roligt.
Alingo
NY MEDLEM
Ja, vilket sammanträffande! 😄
Anna Svensson
CONTENT PRODUCER
Ja väldigt roligt, jag skrattade när jag hittade det. 🙂
Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Hej!

Vi har gjort förbättringar i revisorinloggningen och har idag släppt möjligheten för dig som byrå att kunna använda revisorinlogg även till Visma eEkonomi Start. Det är alltså nu möjligt att använda revisorinlogg till alla eEkonomi-varianter.

/Nellie 
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Genomförd
 
Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej! 

 

En förbättring i hur du bjuder in din revisor till revisorsinlogg för Visma eEkonomi, går nu att göra under Appar och tillval i programmet. Gå till Appar och tillval och leta upp "Bjud in redovisningskonsult eller revisor". När det gäller revisorsinlogg byter du sedan flik till "Bjud in revisor" och klickar på den gröna knappen "Bjud in revisor" där du fyller i uppgifterna för den som ska få revisorsinlogget. 

 

/Nellie 

hejhej
UTFORSKARE

Går det att bjuda in en bokföringskunnig släkting att få full tillgång till ens Visma eEkonomi Smart? Han är ej revisor eller redovisningskonsult men han har lovat att hjälpa mig kika på min bokföring vid tillfällen då jag kört fast.