Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt utseende och förbättringar av tidregistreringssidan

(uppdaterad av Niklas Crona CONTENT PRODUCER ‎2021-11-11 10:56 )

Sidan Tidregistrering i Visma Advisor har fått ett ansiktslyft, både i form av nytt utseende samt nya smidiga funktioner. I det här inlägget kan du läsa mer om förändringarna.

 

Nya sätt att registrera tid

Nu kan du göra en registrering i ett tomt tidregistreringsfält i både dag- och veckovy, utan att behöva ta upp tidregistreringsdialogen. Det blir smidigare och snabbare helt enkelt.

Nya sätt att registrera tid.Nya sätt att registrera tid.


Enklare att se när en notifiering har lagts till en tidregistrering

Numera visas en liten markering längst ner i tidregistreringsfältet ifall det finns några noteringar tillagda.

Lättare att se när en notifiering har lagts till en tidregistrering.Lättare att se när en notifiering har lagts till en tidregistrering.

 

En förbättrad sökfunktion

Med den nya förbättrade sökfunktionen går det snabbare att hitta tidregistreringar för en kund, uppdrag eller aktivitet i den vyn du valt.

 

Smidigare navigering

Det är enklare att navigera sig till ett särskilt datum i veckovyn, nu behöver du bara klicka på datumet. Ifall du klickar på en kunds namn eller kundnummer på tidregistreringssidan, flyttas du till Kundöversikten.

 

Möjligt att fälla ihop raden Total tid

Det är också enklare för dig att välja hur raden längst ner på sidan visas. Du klickar på pilen till vänster och väljer att du vill se raderna med Total tid, Normal arbetsstid, Tidbank och Klarmarkera dag. När raden fälls ihop visas bara Total tid och Klarmarkera dag. Nästa gång du öppnar tidregistreringssidan så kommer raden att visas på samma sätt som när du lämnade den.

Möjligt att fälla ihop raden Total tid.Möjligt att fälla ihop raden Total tid.


Övriga förbättringar

Ytterligare förbättringar som gjorts på tidregistreringssidan:

 

  • I dag-vyn kan du enkelt ta bort en registrerad tid genom att klicka på papperskorgs-ikonendelete-icon_21x19.png längst till höger.
  • Du kan också sortera kolumnerna i både dag- och veckovy genom att klicka på rubriken för kolumnen.


Utvecklingen framåt

Dessa förbättringar är en del i att göra tidregistreringen ännu bättre. Fler förbättringar planeras framöver, bland annat att du ska kunna registrera tid för en period och möjligheten att ha favoriter i dialogen för tidregistreringen bland annat.

 

Håll utkik framöver för ytterligare förbättringar!

13 Kommentarer