Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Minska risken för kundförluster med kreditupplysning

Visste du att Visma Kreditupplysning är inbyggd i Visma eEkonomi? 
Tjänsten ger dig insikt om dina kunders och leverantörers betalningsförmåga och minskar risken för obetalda fakturor. Du har möjlighet att genomföra snabba betalningsanmärkningar, kompletta kreditupplysningar eller bevakning av kunders företagsekonomi. 

 

Nu kan du även utföra kreditupplysningar för privatpersoner, vilket inkluderar enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag. 🎉

 

Skärmbild 2023-12-07 124723.png

 

Psst, tänk dock på att det krävs en legitim anledning för att utföra en kreditupplysning på privatpersoner eller enskilda firmor, som exempelvis vid kreditköp eller hyresavtal.

 

Läs mer om kreditupplysning i Visma eEkonomi »

Medverkande
3 Kommentarer
Johan A
UTFORSKARE

Jag jobbar som massör och har ibland råkar ibland ut för en "Now show". Då fakturerar jag kunden 80% av beloppet enligt bokningsvillkor de godkänt vid bokning men det händer att jag inte får tag på dem. Hur går jag tillväga för att de ska få en betalningsanmärkning om de inte betalar?

Hanna Bergqvist
CONTENT PRODUCER

Hej @Johan A ,

 

Om du behöver ta vidare ärendet till påminnelse/inkasso kan du använda dig av vår tjänst Visma Påminnelse Direkt som hjälper till med detta.

Du kan läsa mer om tjänsten här »

 

Önskar dig en fin dag/

 

/ Hanna

Johan A
UTFORSKARE

Tack för svar!

Jag sålde en faktura till Visma Finance men eftersom kunden är en privatkund och valde att bestrida fakturan så fick jag tillbaks den. Pratade med andra kroppsterapeuter med samma erfarenhet. Vi har tydligen ingen användning för Inkassobolag.