Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Wrap up 2023 - eEkonomi

(uppdaterad av Hanna Bergqvist CONTENT PRODUCER ‎2023-12-15 10:22 )

 

Vilket år med grymma nyheter vi fått i Visma eEkonomi! Häng med här så ska vi summera 2023 och lyfta några guldkorn från året! 🌟

 

Årets nyheter 


Räntefakturering 

Genom tjänsten Visma Påminnelse Direkt betalas nu all inkasserad dröjsmålsränta ut automatiskt till dig. Det blir därmed ännu mer förmånligt att överlämna dina förfallna fakturor! 

 

Påminnelse- och inkassohantering  »

 

Importera skattehändelser från Skatteverket 🎈

Nu kan du med aktiebolag äntligen sätta upp en koppling till Skatteverket direkt från Visma eEkonomi och få skattehändelser importerade helt automatiskt (och utan någon som helst kostnad).

 

Koppling till Skatteverket » 

 

Bankkontonummer på leverantörer

Vi gör det nu möjligt att lägga till Clearing och IBAN (bankkonto-nummer) på dina leverantörer i eEkonomi. Detta gör att det blir ännu enklare att hantera dina betalningar direkt från programmet.  

 

Betalning av leverantörsfakturor via eEkonomi »

 

Visma eEkonomi klimatrapport 🌍

Med Visma eEkonomi Klimatrapport kan du med ett knapptryck mäta företagets klimatavtryck direkt i ditt program! Jämför ditt avtryck med andra i din bransch och jobba smart med hur du kan minska det med hjälp av våra tips.

Visma eEkonomi Klimatrapport » 

 

Visma Spcs företagskort

Visma Spcs Mastercard® företagskort (debit) är ett betalkort som tar ett första steg mot drömmen om 100% automatiserad kvittohantering. Du särar på företagets inköp och dina privata pengar och inköpen förs rakt in i bokföringen, utan någon som helst fördröjning. Inga transaktioner försvinner och du vet att allt blir bokfört.

 

OCH NU går det också att beställa kort till alla som har en aktiv användarlicens i Visma eEkonomi! 

 

Visma Spcs företagskort » 

 

Samlingsfakturering (Pro)

För dig som använder tillvalet för offert och order i Visma eEkonomi, är det nu möjligt att samlingsfakturera. Om du har två eller fler ordrar till samma kund kan du skapa en faktura av samtliga ordrar genom att klicka på den nya knappen Skapa samlingsfaktura under Försäljning - Ordrar. 

 

Förbättrad medlemshantering (föreningar)

Nu kan du markera om dina kunder är medlemmar i ditt kundregister, det gör du genom att bocka i Medlem på kundkortet. Vi har även adderat en kolumn i listläget över kunder (Kategori) där vi visar om kunden är en kund eller en medlem, och du kan välja om du vill filtrera på endast medlemmar. 

 

Förbättringar i Visma Kreditupplysning 💡

Visma Kreditupplysning är inbyggd i Visma eEkonomi, och ger dig insikt om dina kunders och leverantörers betalningsförmåga och minskar risken för obetalda fakturor. Du har möjlighet att genomföra snabba betalningsanmärkningar, kompletta kreditupplysningar eller bevakning av kunders företagsekonomi. 

 

OCH NU kan du även utföra kreditupplysningar för privatpersoner, vilket inkluderar enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag. 🎉

 

Kreditupplysning i Visma eEkonomi »

 

Visma eEkonomi Deklaration och årsredovisning 

Nu kan du med aktiebolag föra över deklarationsfilerna automatiskt via Skatteverkets API. Inlämningsfilen kommer då att skapas och skickas till det egna utrymmet hos Skatteverket. Direktlänken som skapas leder till Mina sidor på Skatteverket.se där företagets firmatecknare eller deklarationsombud sedan kan signera inkomstdeklarationen. Hur grymt?

Det har även släppts flera härliga nyheter i modulen, som exempel utökat stöd för flera bilagor, beräkning för utdelningsutrymme i fåmansbolag och utökad händelselogg. 

 

Rabattavtal (Pro)

Under Inställningar - Rabattavtal i Visma eEkonomi Pro kan du skapa rabattavtal på valda artikelgrupper och/eller enskilda artiklar. Rabattavtalet lägger du sedan in på en kund för att ge denne rabatt när du skapar dina offerter, ordrar och kundfakturor.

 

God jul och gott nytt år från alla oss på Visma Spcs! 🎄

 

Vill du läsa om fler nyheter hos Visma Spcs? Kika in den här grymma sidan »

Medverkande