Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2023-10-31 10:53 )
  • 0 Svar
  • 3 gilla
  • 677 Visningar

Har din kund också fakturor som inte blir betalda i tid? Få snabbare betalt med Visma Påminnelse Direkt, nu med räntefakturering! Tjänsten aktiveras via Appar och tillval i Visma eEkonomi.

Visma Påminnelse Direkt är en kostnadsfri tjänst från Visma Financial Solutions/Amili, där du får hjälp med att driva in betalningar för kundfakturor som förfallit. Din kund väljer själv om enskilda fakturor ska skickas till indrivning, eller om samtliga förfallna fakturor ska skickas till indrivning på en gång. Pengarna betalas till din kund och fakturan kan matchas som betald!

Inkasso med hjärtat

Vi vet att kundrelationer är viktiga och det kan vara knepigt att veta hur man ska hantera kunder som inte betalar. Då är det bra att ta hjälp av ett proffsigt inkassoföretag som Visma Financial Solutions.

Automatiserade påminnelser

Din kund bestämmer vilka uppdrag som ska gå vidare till påminnelser och inkasso, sedan gör vi resten. När fakturan blir betald syns det dessutom direkt i din kunds ekonomiprogram (ska vi säga eEkonomi?)

Vi fixar dröjsmålsräntan

Från den 1 september betalas all inkasserad dröjsmålsränta automatiskt ut till din kund. Räntan debiteras från förfallodatumet på den utestående fakturan, och betalas ut efter att betalningen inkommit. Den debiterade dröjsmålsräntan beräknas enligt räntelagen, och är på 8% + referensränta.
Det blir därmed ännu mer förmånligt att överlämna din kunds förfallna fakturor! Och YES - detta innebär att vi numera stödjer räntefakturering.

Snabbare betalt

Med Påminnelse Direkt får din kund full kontroll på obetalda fakturor. Och med en inkassotjänst i ryggen får kunden som regel betalt snabbare än när han eller hon skickar egna påminnelser.

 

Läs mer om Visma Påminnelse Direkt »