Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Felet finns från och med version 2024.0. Om meddelandet Allvarligt fel visas i samband med att du till exempel öppnar kontoplanen, skriver ut en balans- eller resultatrapport, ska registrera en verifikation eller ska koppla konton, så kan det bero på att du har kontot 29990 kvar i din kontoplan. Programmet hanterar inte 5-siffriga kontonummer och därför visas meddelandet. Du kan antingen radera kontot på egen hand eller kontakta Visma Spcs support. Lösning: Öppna bokföringsår 2008.Välj Bokföring - Kontoplan.Välj kommandot Koppla konton. Det tar en stund innan dialogrutan visas.Välj kommandot Koppla kontogrupper.Leta upp raden som kopplar 29990 till 29990 och välj Radera. Klicka på prickarna uppe till höger och välj Prenumerera för att få mejl när vi uppdaterar informationen.
Förr i tiden brukade man behöva omsortera, packa och rekonstruera register i Visma Adm,Jag hittar inte de funktionerna nu. Behövs det inte längre ?
Jag brukar lösa det problemet genom att välja ett urval tex fakturadatum > 220101 om jag vet att inga obetalda skulder finns före detta datum, då går det mycket snabbare.
Felet finns från och med version 2024.0. När du läser in ett fakturaunderlag från Visma Scanner under Inläsning underlag, ska konteringsmallen som finns på leverantören automatiskt hämtas. Detta görs tyvärr inte i version 2024.0. Lösning: När underlaget är inläst markerar du de fakturaunderlag som saknar konteringsmall och väljer kommandot Hämta markerade underlag på nytt. Då hämtas konteringsmallen från leverantörsregistret och konteringen föreslås utifrån den. Klicka på prickarna uppe till höger och välj Prenumerera för att få mejl när vi uppdaterar informationen.
Problemet är nu åtgärdat i rättningsversion 2024.01, uppdatera programmet genom att klicka på Hjälp - Uppdatera programversion. Ha en fin dag!
Awesome
Genvägar