Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

När kommer bokförings integration från iZettle Pro till Visma eEkonomi?

Tidigare använde vi iZettle Go, nu har vi uppgraderat till iZettle Pro då vårt behov ökat av ett mer avancerat kassasystem. Jag blev dock förtvivlad när jag fick reda på att Pro inte har integrerad överföring av kassabokföringen. iZettle påstår att dom väntar på Visma för att sätt upp detta? Stämmer det? Finns det någon tidsplan på att såtta upp denna funktionalitet? Enligt uppgift så är iZettle på gång att sätta upp detta mot Fortnox som är ett liknande webbaserat redovisningssystem. Detta är andra gången jag överväger att byta redovisningssystem på grund av att jag tidigare haft kanonbra funktionalitet som försvunnit, vilket gjort min vardag till kaos. Snälla, snälla, prioritera en integration till iZettle Pro, jag kan lova att det kommer vara avgörande i framtiden för konkurrenskraften med andra system på marknaden. Gillar Visma eEkonomi starkt, men måste tänka på funktionalitet och att vardagen ska gå ihop.
1 SVAR 1
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

Hej! 

Vi får be om ursäkt för att svar har dröjt i denna tråden. Detta för att vi har kollat på planerna och möjligheterna för att utveckla detta.
Integrationen med iZettle GO som finns idag har vi byggt helt från grunden själva. Som det ser ut idag har vi inga planer på att bygga den men iZettle Pro. 
Vi uppdaterar såklart denna tråden om något skulle ändras kring detta. 

Ha en fin dag! 

/Hilda