Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

eEkonomi - Senaste version av IOS och webbläsare krävs

Hej!

 

Om du har problem med att nå eEkonomi så beror detta förmodligen på att du inte har senaste versionen av IOS alternativt senaste version av din webbläsare.

 

Om du får problem så uppdatera IOS samt din webbläsare till senaste versionen så ska eEkonomi fungera efter detta.

 

/Tobias

7 SVAR 7
zirro1
MEDLEM

Kravet för BankID är macOS 10.15, hur kan ni ställa högre krav än BankID? Kan alltså logga in på banken, Skatteverket mm dvs ALLT som kräver BankID men inte på E-ekonomi? Ska man behöva köpa en ny dator för att använda ert lilla program som man betalar dyra pengar för att ha? Riktigt irriterad på er.....

MyHoney
MEDLEM

Hej, det betyder att jag måste köpa en ny iPad. Kan inte använda eEkonomi nu. Har ni något annat tips. Kommer inte åt min nätbutik. Mvh, Linda

Jag använder Visma i datorn! Blev tvungen att installera Crome, det ska man även kunna göra i en iPad. 

 

Jag kör OS Catalina 10.15.7 på min MAC, den är visst äldre men uppdaterat. Fixa problemet om ni vill ha kvar oss!

Riktigt illa det här! Förvarna, ge oss information i förväg, flera månader! Satan, så arg jag är.

Detta är riktigt dåligt!!!! Att Visma bara har mage att ställa högre krav än BankID, och dessutom utan förvarning. Jag har också Catalina 10.15.7, helt omöjligt att logga in via Safari (både med BankID eller lösenord). Pratade med en otrevlig person på Visma, svaret var bara "ja, så är det...du kan ju ladda ner Crome" något jag inte ville göra "nähä, då kan jag inte hjälpa dej". Undrar varför det fungerar på Crome men inte Safari. Tyvärr så fick jag krypa till korset och installera Crome (under protest!!!).......helt tyst från Visma ang detta

Victor Jonasson
APPLICATION SPECIALIST

Hej,
Jag förstår att det kan vara frustrerande att ni upplever denna problematiken. Men för att kunna utveckla och upprätthålla säkerhet och prestanda i våra produkter utvecklar och testar vi alltid våra tjänster i de senaste versionerna av mjukvara. Detta kan därför påverka kompatibiliteten mot äldre versioner av mjukvara som inte längre innehåller eller stödjer de nya förbättrade funktionerna/tekniken.
När det kommer till IOS begränsar Apple tillgängligheten till senaste versionerna på grund av att hårdvaran (ipaden eller datorn) är för gammal och inte klarar av eller uppfyller kraven för att köra de nyare versionerna av mjukvara. Detta kan därför påverka flera sidor och tjänster som ni försöker nå.
 
Det finns flera viktiga anledningar till varför vi starkt rekommenderar att hålla din enhet och webbläsare uppdaterade:
  1. Säkerhet: Varje uppdatering innehåller viktiga säkerhetsförbättringar som skyddar din enhet och dina personliga uppgifter mot nya och befintliga hot. Genom att uppdatera minskar risken för att utsättas för säkerhetsintrång.
  2. Prestanda: Uppdateringar optimerar ofta systemets prestanda, vilket kan leda till en snabbare och smidigare användarupplevelse. Detta inkluderar snabbare laddningstider och förbättrad stabilitet.
  3. Funktioner och kompatibilitet: Nyare versioner av iOS och webbläsare innehåller ofta nya funktioner och förbättringar som kan förbättra din användarupplevelse. Dessutom säkerställer uppdateringar att alla funktioner på vår webbplats eller app fungerar korrekt och att du kan dra nytta av den senaste teknologin vi erbjuder.
  4. Support: För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga support och service är det nödvändigt att vi arbetar med de senaste versionerna av operativsystem och webbläsare. Detta gör det lättare för oss att felsöka och lösa eventuella problem du kan stöta på.

    /Victor