Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Perfekt! Jag såg nu också att på företags kontot på banken så hamnade hyresersättningen som en egen transaktion och lönen som en egen (även om de var i samma underlag löneuppdrag) vilket gjorde det enkelt att matcha hyres-fakturan med den egna transaktionen.
Om det är så som moderatorn skriver i sitt svar ovan - varför har ni då ändrat i semesterskuldlistan nu så att förskottssemestern dras av från semesterskulden innan sociala avgifter beräknas? Jag har alltid gjort som Alexandra73 och aldrig fått några frågor från revisorn så nu undrar jag om jag ska göra som jag brukar, och undanta förskottssemestern från beräkning av sociala avgifter, eller om jag vågar använda mig av uppgifterna i er lista??
Hej @SannaL och varmt välkommen till vårt forum! Vissa ärenden är svåra för oss att lösa via forumet. För att vi ska undvika missförstånd och för att vi ska kunna rådgöra med dig om hur du hanterar detta på bästa sätt så behöver du kontakta supporten. Supporten kan koppla upp och se över vilka inställningar som är gjorda och hur det ser ut i ditt program. Välkommen att kontakta vår kunniga support! /Anton
Hej@KarinaP Jag blev uppmärksammad på att det nu finns lite annan info i chatboten på Byggnads hemsida. Så kontrollera gärna vad som gäller för just ert kollektivavtal gällande beloppet och sen kan du justera beloppet på lönearten eller direkt på lönebeskedet. Trevlig helg!
Hej!Tack för ditt svar. Det stämmer att det är Visma lön 600 jag arbetar i. Tittade i hjälpavsnittet om semester men hittade tyvärr inte det jag sökte - Det är egentligen inget som har blivit fel utan med sammanfallande semesterår blir det ofta såhär och jag tänkte då att det måste finnas ett stöd i systemet för att hantera för mycket uttagen semester...?Jag testar att kontakta er support och återkopplar när jag fått svar😊 //Rebecca
Awesome