Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Ännu mer flexibilitet i årsredovisningen och Händelselogg

Härliga nyheter i Visma Skatt & Bokslut Pro!

 

Mer flexibilitet med sidbrytningar i årsredovisningen

We got you! Vi har fått feedback och önskemål från er att ha mer flexibilitet i årsredovisningen, särskilt med sidbrytningar där underskrifter behöver skrivas ut tillsammans med noterna. Nu är det fixat! 

Du kan enkelt avmarkera Skriv ut Underskrifter på en egen sida i årsredovisningen för att göra detta.

Välj om underskrifterna ska skrivas ut på en egen sida eller ej i Visma Skatt & Bokslut Pro.Välj om underskrifterna ska skrivas ut på en egen sida eller ej i Visma Skatt & Bokslut Pro.

Ha koll på läget med Händelseloggen

Äntligen har vi släppt den nya programdelen Händelselogg. En logg som samlar och visar viktiga händelser i programmet på ett och samma ställe. Händelserna visas i kronologisk ordning och du kan enkelt filtrera dom efter typ eller specifik tid för att hitta händelserna du letar efter. 

Varje händelse visas med en sammanfattning av relevanta detaljer, som till exempel tidsstämpel, beskrivning, källa, användare och berörd period. Läs mer om Händelseloggen »

Händelseloggen i Visma Skatt & Bokslut Pro.Händelseloggen i Visma Skatt & Bokslut Pro.

 

 

Nyfiken på alla goa nyheter som släpps i Visma Skatt & Bokslut Pro? Då ska du hänga i den skrivna hjälpen där du kan läsa mer om alla nyheter och funktioner.

Medverkande