Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Det jag skulle vilja ha är en sammanställning där man ser hur skatten har räknats ut och hur mycket kunden ska betala i skatt. Gäller både bolag och privatpersoner.
Hej! Vi har upptäckt ett problem med att skickad e-post inte alltid når mottagaren i Advisor. Vi vet inte i dagsläget vad som orsakar detta men vi undersöker det närmare. För att vara säker på att e-post som skickas ska nå mottagaren så rekommenderar vi att tillfälligt använda ett annat system vid utskick av er e-post. /Tobias
Detta är ju ett år gammalt, men det går fortfarande inte att välja PROGNOS. Känns brådskande - nu lever prognosen liksom "vid sidan om" och visas i diagram, men man kan fortfarande inte ta ut rapporter med prognosavvikelser. En stor anledning till att man gör prognoser är ju att budgeten blivit obsolet - och då vill man ju göra jämförelser mot sin färskaste prognos!
När man tittar på rapporter i Ekonomiöversikt kan man ju välja (med kugghjulet) att se avvikelser mot budget och/eller föregående år, i såväl kronor som %. Men självklart måste man ju även kunna välja att se avvikelser mot PROGNOS på samma sätt! Eller hur?
Läs mer om de nya kundsidorna i Visma Advisor!
Awesome
Genvägar