Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Viktig information - domänbyte för Visma Advisor

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2024-04-25 14:16 )

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och göra din kundupplevelse så bra som möjligt. Vi kommer nu att göra ett domänbyte för Visma Advisor, för kunna erbjuda framtida stöd för uppdateringar av webbläsare och även en bättre tjänst. 

 

Bytet kommer att ske den 3 maj kl. 18.00 och inga inloggningsuppgifter kommer att ändras, du kan fortsätta använda dem precis som vanligt. 

Vad kommer att ändras? 

Nuvarande domän: advisor.visma.net
Ny domän: advisor.vismaonline.com

 

Hur påverkas du som kund vad behöver du göra efter den 3 maj? 

  • Uppdatera bokmärken - Har du bokmärken eller sparade länkar till Visma Advisor behöver dessa uppdateras med den nya domänen advisor.vismaonline.com

 

  • Integrationer - Om du använder applikationer som är kopplade mot Advisors API och som är integrerade med Advisor, se till att de pekar mot den nya domänen advisorapi.vismaonline.com 

 

Du behöver alltså inte göra något före 3 maj och du kan fortsätta att använda den nuvarande domänen precis som vanligt. Vi kommer att se till att genomföra en smidig övergång med minimala störningar i ditt arbetsflöde. Om du av någon anledning skulle ha problem att nå programmet, öppna ett inkognitofönster i din webbläsare och prova att logga in på Mina tjänster och öppna programmet där.

 

Medverkande