Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2023-01-04 11:42 )
Fd medlem
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 2154 Visningar

Funktionen Kunder är en central del i Visma Advisor och det är här som du samlar du all information om dina kunder som bland annat Uppdrag, Prissättning, Händelser och Resursplanering. 

 

Dina kunder visas i en lista där du kan göra urval, skriva ut kundlistor och adressetiketter. Genom att använda dig av de urval såsom till exempel Kundansvarig och Uppdragsansvarig, kan du snabbt leta fram den kund som du letar efter.  

 

Via kugghjulet kan du välja vilka kolumner som du vill ha med i listan, om det är något du saknar eller vill ta bort. Du kan även byta plats på kolumnerna, samt göra dem större eller mindre genom att dra i linjerna. 

 

Ett tips är att lägga kolumnen Namn längst till vänster, om du snabbt vill kunna navigera mellan olika kunder. På så sätt kan du genom att använda sökrutan uppe till vänster enkelt byta kund med ett klick. 

 

Se film Hantera dina kunder


Lägg till en ny kund 

Att lägga till nya kunder är enkelt! Du går till Kunder i huvudmenyn, väljer knappen Ny kund och fyller i uppgifterna om kunden. Kom ihåg att klicka på Spara när du är färdig. Till sist öppnas kundsidan och du kan nu komplettera med fler uppgifter. 

 

Se film Lägg upp nya kunder

I hjälpavsnittet Kunder kan du läsa mer om bland annat flikarna Uppdrag, Prissättning, Händelser och Resursplanering.  

 

Samarbeten 

Via Kunder - (välj kund) - och fliken Samarbeten kan du bjuda in dina kunder till samarbete i andra Visma-tjänster. Detta innebär att ni delar en och samma Visma-tjänst och att ni inte längre behöver skicka data mellan er manuellt. Båda parter har tillgång till samma information direkt. 

 

Du kan även härifrån göra ändringar på ett befintligt samarbete via knappen Redigera samarbete. En ruta kommer då upp där du ser dina Aktiva samarbeten. Här kan du exempelvis snabbt och enkelt ändra din kunds variant av Visma eEkonomi från Start till Fakturering.  

 

Under Underhåll - Kund - Samarbeten kan du se vilka kunder som din byrå har ett samarbete med. 

 

Se gärna filmen Bjud in till samarbete från Visma Advisor eller läs mer om samarbeten via Visma Advisor i den Skrivna hjälpen. 

 

TIPS! 

I foruminlägget Vanliga frågor och svar om samarbeten från Visma Advisor kan du läsa mer om vad ett samarbete innebär, hur ni kommer igång samt ta del av vanliga frågor! 

 

 

 

Medverkande