Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
(uppdaterad av Amanda Nygren CONTENT PRODUCER ‎2021-07-01 11:19 )
 • 0 Svar
 • 1 gilla
 • 600 Visningar

Integration till Visma eEkonomi 

 

För att du ska kunna sköta alla dina uppdrag åt din kund smidigt kan du enkelt föra över data från Visma eEkonomi  till Vismas molnbaserade byråprogram. Det innebär att du får notifieringar om nya händelser från dessa, enkelt kan navigera dig dit, samt snabbt kan importera kundens data mellan programmen. Se exempel på vilka funktioner som finns under varje program: 

96_blue_report_work_hours_4.pngVisma Advisor 

 

Ditt byråstöd som effektiviserar byråns interna arbetsflöden. Här får du full koll på dina uppdrag, tidredovisning och kan enkelt starta kundsamarbeten. Via fliken Mina tjänster kan du enkelt gå direkt till de andra programmen.  

 

 

 • Med notifiering från Visma eEkonomi får du snabbt reda på om du till exempel har missat att låsa en bokföringsperiod eller om kunden har laddat upp ett kvitto via Visma Scanner som du inte har hanterat. 

 

 • Bevakningspunkterna i Visma Advisor kan även uppdateras automatiskt genom att du kopplar dem till händelser i Visma eEkonomi. En riktigt bra funktion som säkerställer att ni på byrån tillsammans har koll på uppdragen och som gör det lätt att följa upp dom. Automatisk uppdatering av bevakningspunkter »

 • Om du arbetar med Visma eEkonomi för din fakturering har du dessutom möjlighet att föra över dina fakturaunderlag från Visma Advisor direkt till Visma eEkonomi. Hur smidigt som helst. Överför fakturaunderlag från Visma Advisor »

96_purple_calendar.pngVisma Advisor Period & År 


Använd Visma Advisor Period och År kostnadsfritt för ditt eget skatt- och bokslutsarbete. Använd programmet även för dina kunduppdrag för ett effektivare arbete med dina kunders bokslut, årsavslut och deklaration. När du startat ett samarbete från Visma Advisor för en kund följer självklart den angivna bolagsformen med till programmet. 

 

 

 • Om du har ett AB och redovisar enligt K2 kan du lämna in årsredovisningen digitalt till bolagsverket direkt från programmet. Då kan du dessutom signera årsredovisningen digitalt via Visma Sign som är integrerad i tjänsten.  Signera digitalt »

96_Green_standard_reports.pngVisma Ekonomiöversikt 


Kommunicera enkelt med din kund genom att presentera siffrorna på ett snyggt sätt! Ett enkelt hanterat program som både du och kunden kan arbeta i. 


 

 • I resultat- och balansräkningen kan du bland annat utöka detaljnivån för att se hela innehållet i en verifikation, till exempel inskannade dokument om du använt dig av det i Visma eEkonomi. För att skanna dokument kan du använda dig av till exempel Digitala fakturor och dokument eller Centsoft. Utöka detaljnivån i en rapport »

 • Ladda upp årsredovisningen från Visma Advisor Period & År. Det gör att din kund på ett enkelt sätt få en pedagogisk överblick av årsredovisningen. Ladda upp dokument »

 • Visma Ekonomiöversikt är anpassat för att fungera i samarbetet med dig och din kund, därför sparas alla dokument härifrån i kundens mapp i Visma Advisor. Spara dokument i Visma Advisor »


TIPS!


 • Missa inte vår guide för byråer som arbetar i Visma eEkonomi. Där finns bland annat ett kapitel om integrationer mellan programmen (se kapitel 8 - Byråflödet). Fyll i formulär och ta del av guide »

 • Du vet väl även om att det finns ca 250 integrationer till Visma eEkonomi som innebär en hel del smarta lösningar för dina kunder? Kika in vårt utbud via våra Integrationskataloger »
Medverkande