Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2024-01-24 14:26 )
Fd medlem
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 3002 Visningar

Integration till Visma eEkonomi 

För att du ska kunna sköta alla dina uppdrag åt din kund smidigt kan du enkelt föra över data från Visma eEkonomi till Vismas molnbaserade byråprogram. Det innebär att du får notifieringar om nya händelser från dessa, enkelt kan navigera dig dit, samt snabbt kan importera kundens data mellan programmen. Se exempel på vilka funktioner som finns under varje program: 

 

Visma Advisor 

Ditt byråstöd som effektiviserar byråns interna arbetsflöden. Här får du full koll på dina uppdrag, tidredovisning och kan enkelt starta kundsamarbeten. Via fliken Mina tjänster kan du enkelt gå direkt till de andra programmen.  

 

 

  • Med notifiering från Visma eEkonomi får du snabbt reda på om du till exempel har missat att låsa en bokföringsperiod eller om kunden har laddat upp ett kvitto via Visma Scanner som du inte har hanterat. 

 

  • Bevakningspunkterna i Visma Advisor kan även uppdateras automatiskt genom att du kopplar dem till händelser i Visma eEkonomi. En riktigt bra funktion som säkerställer att ni på byrån tillsammans har koll på uppdragen och som gör det lätt att följa upp dom. Automatisk uppdatering av bevakningspunkter »

 

 

 

Visma Skatt & Bokslut Pro 

 

Använd Visma Skatt & Bokslut Pro kostnadsfritt för ditt eget skatt- och bokslutsarbete. Använd programmet även för dina kunduppdrag för ett effektivare arbete med dina kunders bokslut, årsavslut och deklaration. När du startat ett samarbete från Visma Advisor för en kund följer självklart den angivna bolagsformen med till programmet.

 

 

 

 

 

  • Om du har ett AB och redovisar enligt K2 eller K3 kan du lämna in årsredovisningen digitalt till bolagsverket direkt från programmet. Då kan du dessutom signera årsredovisningen digitalt via Visma Sign som är integrerad i tjänsten.  Signera digitalt »

 

Visma Ekonomiöversikt 

Kommunicera enkelt med din kund genom att presentera siffrorna på ett snyggt sätt! Ett enkelt hanterat program som både du och kunden kan arbeta i. 

 

  • Om du samarbetar med din kund i Visma Ekonomiöversikt i kombination med Visma eEkonomi kommer bokföringsdatan automatiskt föras över till Visma Ekonomiöversikt. Läs in data i Visma Ekonomiöversikt »

 

  • I resultat- och balansräkningen kan du bland annat utöka detaljnivån för att se hela innehållet i en verifikation, till exempel inskannade dokument om du använt dig av det i Visma eEkonomi. För att skanna dokument kan du använda dig av till exempel Digitala fakturor och dokument eller Centsoft. Utöka detaljnivån i en rapport »

 

  • Ladda upp årsredovisningen från Visma Skatt & Bokslut Pro. Det gör att din kund på ett enkelt sätt få en pedagogisk överblick av årsredovisningen. Ladda upp dokument »

 

  • Visma Ekonomiöversikt är anpassat för att fungera i samarbetet med dig och din kund, därför sparas alla dokument härifrån i kundens mapp i Visma Advisor. Spara dokument i Visma Advisor »


Du vet väl även om att det finns flera hundra integrationer till Visma eEkonomi som innebär en hel del smarta lösningar för dina kunder? Kika in vårt utbud av integrationer »