Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2022-01-05 11:15 )
  • 0 Svar
  • 4 gilla
  • 9839 Visningar

Vi vet att livet som småföretagare inte alltid är som en dans på rosor. Kanske upptäcker du ett fel i bokföringen som du inte vet hur du ska rätta eller så är det deklarationstider.. Vi vill finnas där för dig hela vägen, alla timmar på dygnet. Därför är det väldigt viktigt för oss att du förutom genom att kontakta vår support även kan hitta snabb hjälp direkt i programmet, genom att titta på våra filmer på Youtube eller genom att hitta svar eller ställa en fråga i vårt supportforum.

supportsidan för Visma eEkonomi hittar du bl.a svar på vanliga frågor och länkar till olika checklistor/hjälpsidor.

4 vägar till snabb hjälp:

Hjälp direkt i programmet

Den smartaste hjälpen når du kanske direkt från Visma eEkonomi. Genom att klicka på frågetecknet i den blå menyn får du hjälp gällande sidan du står på och har utöver det möjlighet att söka fram den hjälp du vill ha. Du kan även filtrera på olika kategorier, t.ex Youtube, Forum eller Skriven hjälp. Ett ex. på avsnitt som kan vara till hjälp är Vanliga problem och lösningar.

Bonustips! Är du osäker på hur en viss händelse ska bokföras? Skriv in ett förklarande ord för det du ska bokföra direkt i gränssnittet, så rekommenderar Visma eEkonomi dig ett konto som passar. Använd kontosök för bokföringshjälp »


Youtube

Kolla in Visma eEkonomi på Youtube. Där finns filmer som kan hjälpa dig med att t.ex skapa en momsredovisning, deklaration eller hur du ångrar/krediterar en kundfaktura. Till spellistan »

youtube.JPG

 

Supportforum

Kanske är du en av dem som valt Visma Spcs och Visma eEkonomi på grund av forumet? Vi är otroligt stolta över vårt forum, speciellt eftersom det öppnar upp för snabb hjälp företagare emellan. Tillsammans gör vi forumet till en fantastisk plats att hänga på och vi är väldigt glada för att just du har hittat hit.

 

supportforum.png

Kontakta oss

Ibland behöver du få hjälp av någon av våra supportmedarbetare. Chatta eller ring! Kontakta oss »
 

Medverkande