Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Hanna Bergqvist CONTENT PRODUCER ‎2024-06-12 11:13 )
  • 5 Svar
  • 4 gilla
  • 14881 Visningar

Vi vet att livet som småföretagare inte alltid är som en dans på rosor. Kanske upptäcker du ett fel i bokföringen som du inte vet hur du ska rätta eller så är det deklarationstider.. Vi vill finnas där för dig hela vägen, alla timmar på dygnet. Därför är det väldigt viktigt för oss att du förutom genom att kontakta vår support även kan hitta snabb hjälp direkt i programmet, genom att titta på våra filmer på Youtube eller genom att hitta svar eller ställa en fråga i vårt supportforum.

supportsidan för Visma eEkonomi hittar du bl.a svar på vanliga frågor och länkar till olika checklistor/hjälpsidor.

4 vägar till snabb hjälp:

Hjälp direkt i programmet

Den smartaste hjälpen når du kanske direkt från Visma eEkonomi. Genom att klicka på frågetecknet i den lila menyn får du hjälp gällande sidan du står på och har utöver det möjlighet att söka fram den hjälp du vill ha.  Ett ex. på avsnitt som kan vara till hjälp är Vanliga problem och lösningarI programmet finns det också en AI-assistent som kan hjälpa dig dygnet runt. Du hittar den till höger i programmet.


Bonustips! Är du osäker på hur en viss händelse ska bokföras? Skriv in ett förklarande ord för det du ska bokföra direkt i gränssnittet, så rekommenderar Visma eEkonomi dig ett konto som passar. Använd kontosök för bokföringshjälp »


Youtube

Kolla in Visma eEkonomi på Youtube. Där finns filmer som kan hjälpa dig med att t.ex skapa en momsredovisning, deklaration eller hur du ångrar/krediterar en kundfaktura. Till spellistan »

Vad är visma eE.png

 

Supportforum

Kanske är du en av dem som valt Visma Spcs och Visma eEkonomi på grund av forumet? Vi är otroligt stolta över vårt forum, speciellt eftersom det öppnar upp för snabb hjälp företagare emellan. Tillsammans gör vi forumet till en fantastisk plats att hänga på och vi är väldigt glada för att just du har hittat hit.

 

Bokföring.pngeE.png

 

Kontakta oss

Ibland behöver du få hjälp av någon av våra supportmedarbetare. Kontakta oss »
 

Kommentarer
Anna E
UTFORSKARE

Är det något "Rikigt" problem, så är det egentligen bara en väg in, support och det är att ringa in 9-16.30 vardagar. (fredagar till 16) och då hamna i telefonkö. Som av erfarenenhet kan vara upp till två timmar.

 

Annars är det endast hjälp till självhjälp.

Evamonika
MEDLEM

True

Evamonika
MEDLEM

True !

 

Ebba Arvén
COMMUNITY MANAGER

Hej! 

Vi hör er och tar emot er feedback! Inlägget är skapat för att visa upp vilka andra självhjälpskanaler vi har för dem som kör fast vid enklare problem eller kanske vill lära sig mer i programmet på egen hand. 

Långa väntetider tycker vi heller inte om, och vi strävar självklart efter att förbättra detta. Det går såklart inte att styra när ett problem i programmet dyker upp men ett tips från mig är att ringa in så tidigt på morgonen som möjligt, i den mån det går. Då är det alltid färre som försöker nå oss och du slipper köa. 

Ha en fin eftermiddag och återkom gärna vid fler funderingar! 
/Ebba 

Carina Wesenlund-Jonsson
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ
(uppdaterad av Carina Wesenlund-Jonsson ‎2024-06-13 22:50 )