Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Daniel Hedlund
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Digital signering av årsstämma, med bolag som aktieägare

Hej, hur gör ni när aktieägare är ett annat aktiebolag och det då behövs en ställföreträdare för aktieägaren i form av en fysiskt person samt en justerare på årsstämman? Jag skrev "AB 1, ställföreträdare Namn Namn" på rad ett och "Namn Namn 2" på rad två, som blev justerare. Men fick problem att skicka på digital signering. Det visade sig att "AB 1, ställföreträdare Namn Namn" var för långt som namn (bolagsnamnet var också långt). Kortade ner "ställföreträdare" till "stf" och då gick det iväg. Men under chatten med supporten kom vi fram till att ställföreträdare borde kunna ha en egen rad eller att det finns en kryssruta vid den som är ställföreträdare. Eller så har någon en annan smart lösning? Jag provade att skriva AB på rad 1, ställföreträdare mm på rad 2 samt justerare på rad 3, men då krävde programmet att alla "rader" skulle signera årsstämman. Ett aktiebolag kan ju inte signera... Gäller alltså Skatt & Bokslut Pro.

2 SVAR 2
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Daniel Hedlund 

 

Först och främst vill jag be om ursäkt då vi har missat din fråga här i forumet. Dock har jag fått information från mina kollegor på supporten att du har varit i kontakt med dem och fått en tillfällig lösning. 

 

Jag uppdaterar här i tråden med den information vi har fått från våra produktspecialister så kanske vi kan hjälpa någon annan forummedlem som funderar på samma sak. 

 

Vi arbetar på att förbättra hur det ser ut i tjänsten vid utskrifter med mera och framöver kommer vi även att uppdatera hjälpen med en workaround. 

Den innebär att man kan göra uppställningen av årsstämmoprotokollet enlig nedanstående bild.

 

image (11) (1).png

 

Trevlig helg och välkommen tillbaka till forumet.

//Tinna

Daniel Hedlund
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Hej, Ja det löste sig, men jag kommer inte ihåg hur. 🙂 Den där bilden var bra, jag gör så tills vidare.

Trevlig helg, Daniel