Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Christel9
UTFORSKARE

Översikt Advisor

Såg att ni uppdaterat första sidan i Advisor Översikt härom dagen. Men varför göra det sämre??

Har precis lärt upp mig i Advisor och tycker att översikten var en bra bild att använda. Men nu har cirklarna blivit så pyttesmå, även vid stor skärm och valmöjligheterna i stället tar all plats. Men man håller väl inte på och ändrar dem hela tiden? De funkade ju bra som rullist. Nu står det ju dessutom Uppdragsöversikt överst på varje ruta, innan stod det vad jag hade valt för uppdrag som rubrik. Göm valen i en rullist och gör cirklarna större, är verkligen ett önskemål. Annars tappas ju funktionen av cirklarna.

3 SVAR 3
Tobias Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Det stämmer att vi har uppdaterat startsidan i Advisor. Det är enligt det nya gränssnittet som finns på snart de flesta andra sidorna. Tanken var att man lättare skulle se urvalen man kan göra men jag förstår din tanke om att de tar upp en del plats. Vi la också till så att man lättare kan pila sig mellan månader/år än att välja i en lista.

 

Ett tips kan vara att förstora dina diagram för uppdragsöversikt. Om du drar i den blåa pilen nere till höger på diagrammet kan du förstora det så att du ser mer. Förstår att man kanske får scrolla lite mer men det kommer att göra att diagrammen blir mer synligt för dig.

 

När det gäller namnet uppdragsöversikt så tror jag att de har resonerat så att nu när urvalen är synliga så ser man vilket uppdrag som denna översikten gäller och man behöver då inte se det i namnet för själva diagrammet.

 

Jag framför dina åsikter till vår utvecklingsavdelning men eftersom vi precis har uppdaterat den sidan och är på väg med att förnya resursplaneringen enligt nytt gränssnitt så är det nog inget som kommer att ändras den närmsta tiden. Jag tar önskemålen med mig.

 

Tack för synpunkterna!

 

/Tobias

Hej, 

 

Håller med ovan talar men skulle även vilja tillägga att det är väldigt störande att behöva välja uppdragsansvarig varje gång jag loggar in. Ligger kvar som medarbetare men vill gärna bara se mina uppdrag som standard. Behöver jag titta på någon annans är det ju lätt att ändra när det behövs. 

Hälsningar Helene 

Hej!

 

Jag testade lite kring det du beskriver och det verkar som den senaste uppdragsansvarig man valt in på ett diagram är det som sparas till nästa gång. Tanken är att urvalen ska vara kvar till nästa gång man går in så vi har skapat upp ett ärende på detta för att åtgärda så att uppdragsansvarig sparas på alla diagram och inte bara det senaste.

 

Vi har också lagt upp ett ärende på att lägga till namnet på uppdraget i diagrammet som det var tidigare så vi kommer att åtgärda dessa två saker så småningom.

 

Tack för er input!

 

/Tobias