Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Caroline30
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Överstryckning i pdf:er blir fel vid utskrift av pdf i rapportcentralen - Visma Skatt & Bokslut Pro

Hej,

 

Vi använder oss mycket av kommentarer på Pdf:er dvs vi skriver text och färgmarkerar på underlag som vi använder vid bokslut och bilagor. Och under bilagorna ser pdf:erna ok ut.

Dock fungerar det inte med utskrift av rapporter i Rapportcentralen då text och färgmarkering förskjuts uppåt dvs markeringen hamnar inte på den plats det var avsett för. Något gränssnitt som inte lirar?

Detta är väldigt irriterande för tanken är väl inte att man ska behöva skriva ut pdf:en, markera med en överstryckningspenna för att sedan scanna in den igen?

 

Vi kommer snart till vår mest hektiska bokslutsperiod och vi skulle gärna se att ni kan titta på detta.

 

Hälsningar

Caroline

1 SVAR 1
Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Hej @Caroline30!

 

Det låter märkligt! 

 

I det här fallet skulle jag rekommendera dig att uppdatera drivrutinerna för PDF på din dator samt för din skrivare. Du kan också testa att byta din webbläsare för att se om det kan vara anledningen till att resultatet blir fel. Om det skulle vara så att det inte hjälper är du varmt välkommen att ringa in till våra kunniga kollegor på supporten. Vi kan då koppla upp oss och kika tillsammans med dig på din dator för att hjälpa dig så att lösa detta så snart som möjligt.  

 

Hoppas detta hjälpte dig i din fråga. Du får gärna återkoppla här i tråden kring hur det går. Det kan komma att hjälpa andra i samma situation framåt också. 🙂 

 

Önskar dig, lite tidigt, en fin helg!

 

/Agnes 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂