Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2023-10-19 10:31 )
  • 0 Svar
  • 2 gilla
  • 2469 Visningar

Det blir mer och mer betydelsefullt att kunna koppla ihop flera tjänster och program med varandra för att skapa digitala plattformar att jobba på. Integrationslösningar, add-ons eller tredjepartslösningar är alltså begrepp som blir mer och mer vanliga och gör jobbet smidigare för företagare. För att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av marknaden och jobba smart och effektivt räcker det ibland inte att jobba med en leverantör.

 

Sedan lång tid tillbaka samarbetar vi på Visma Spcs med många av Sveriges ledande programleverantörer inom områden som scanning av leverantörsfaktura, e-handel, tidsrapportering, arbetsorder etc. Integrationerna är sömlöst ihopkopplade med våra kärnprodukter eEkonomi, Administration och Lön. Allt för att arbetet ska bli så enkelt som möjligt. Du kan plocka guldkornen på marknaden och bygga ditt eget ekosystem!

 

På länken nedan kan du se alla våra samarbetspartners. Gör urval på produkt och/eller kategori för att sedan hitta din lösning. Använder du redan en integration idag till ditt ekonomisystem och är nöjd med den, så klicka gärna in på tjänsten och sätt ett betyg. Då hjälper du till att lyfta tjänsten och kan tipsa andra företagare om den.

Visma Integrationssida »

 

Innehållet i detta tips är verifierat av Visma Spcs 23-01-30