Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

TT Lisa
MEDLEM

Faktureringen i visma tid

För två år sedan när vi började jobba i visma tid smart, lyfte jag frågan om att förenkla faktureringen i visma tid. Jag saknar en spara-knapp! 

Jag vill kunna gå in i skapa fakturaunderlag, göra mina justeringar och spara. Tex, skriva in fakturatext eller justera ett antal. Eller vad det nu kan vara. 

Sen är det rätt dåliga urval i faktura-layouten. Varför ska man ha med namnet på de som utfört jobbet? 

Man kan ju inte göra några ändringar i fakturaunderlags-delen. Man måste alltid ha flera fönster öppna, gå in på projektet och justera allt där.

 

Ett molnbaserat program som är så o-användarvänligt som detta.  

1 SVAR 1
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej @TT Lisa ,

 

Under en tid har vi arbetat med utveckling av en ny faktureringsmodul i Visma Tid Smart/Pro. Fokus i denna utveckling har varit att göra modulen mer användarvänlig och då ingår bland annat de saker som du beskriver. Vi vill minska antal klick, göra det enklare att förbereda fakturering, få en smidigare övergång mellan Tid och ekonomisystem, kunna göra ändringar i faktureringsläget som speglas tillbaka till projektet samt även ge större möjligheter att styra layouten. 

 

Då versionen fortfarande är under utveckling kan jag inte ge ett datum för släpp, men jag kommer absolut hålla dig uppdaterad om hur arbetet fortlöper.