Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Jag känner att de inte skulle fungera optimalt, för där har vi våra ramavtal och använder bevakningen för att ha koll på uppsägningstider och när avtalet löper ut. Men vi har så många olika projekt så vi skulle behöva ha koll på projektnivå och att kunna få någon påminnelse där. Då får jag försöka beskriva och lämna ett förbättringsförslag via programmet.
Ja tack, det vore bra om vi kunde komma igång så fort som möjligt.
Hej OnStege Tack för att du skriver till oss i forumet. För att hjälpa dig att hitta ett bra arbetssätt behöver vi har mer information om hur du arbetar idag för att registrera in timmarna. Här ser vi gärna att du tar kontakt med supporten som kan koppla upp och kika tillsammans med dig och så hjälper vi dig i den kanalen istället. Välkommen att kontakta supporten //Tinna
Hej@Lotta_78! Om du får felmeddelande i integrationen får du gärna prova att göra om kopplingen till eEkonomi enligt denna forumtråd.Om du fortfarande får felmeddelande efter detta så ber jag att du avvaktar då vi arbetar på att lösa grundproblemet. Du kan skapa upp bokföringsprojektet manuellt efter att du gjort om kopplingen mot eEkonomi via Inställningar - Projekt - Bokföringsprojekt och därefter gå in på projektet som skapats för att lägga till bokföringsprojektet för detta. Du bör inte göra några registreringar mot projektet innan det finns ett bokföringsprojekt tillagt då eventuella registreringar då blir utan bokföringsprojekt. Följ gärna tråden ovan så får du återkoppling när problemet är löst.
Små förbättringar i programmet som gör det lättare för dig!
Mest gillade skribenter
Awesome