Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Status changed to: Utvärderar

Hej Sandra! Jag är ledsen om du fått information om att det ska komma under Q1. Det är absolut något som vi utreder, men vi kan just nu inte lova om och i så fall när det skulle komma på plats. Idag finns inte funktionen att skapa en sie-fil i Tid Smart/Pro, därför är detta en större sak för oss att få till. Jag ändrar din fråga till en idé så att vi kan återkoppla när vi kan ge mer av en status.
Hej!Vi jobbar med kostnadställen och vill fördela intäkter och kostnader mot olika kostnader, i visma admin resultatenheter. Jag har varit inne och registrerat resultatenheterna på varje projektskulle även vilja att tex interntid kan hamna under en resultatenhet. Men, ingenstans kan man få fram det varken i löneunderlaget eller i någon av rapporterna. Vi använder visma Admin, visma tid smart och visma lön. Jag vill att lönekostnaderna ska fördelas / resultatenhet beroende på tidregistreringen.
Det gäller Visma tid Pro. Kan enbart lägga till svenska organisationsnummer där, inte utländska VAT-nummer.
Jag saknar möjligheten att spara när man gör ett fakturaunderlag. Om man gjort några ändringar, skrivit in text, ökat på artiklar m.m. och sen går ut eller ändrar i layouten så försvinner det man gjort. Varför kan det inte finnas en "spara gjorda ändringar" eller liknande.Och VARFÖR är personen med i alla detaljerade val av layouten? Vem vill ha med personnamnet på fakturan till kund? Antingen datum, person, eller datum, person, aktivitet m.m.Jag saknar valet "Datum, aktivitet"Om man väljer att lägga till artiklar direkt i skapandet av fakturaunderlaget så går det inte att få upp vilka artiklar man har. Man kan bara manuellt skriva något, men inte då upp någon av de artiklar man själv lagt in som är kuntna till ett pris. Det går bara direkt i projektet. Det blir mycket hoppande fram och tillbaka, och visst, man kan ha fler fönster öppna för att underlätta men det är verkligen inte smidigt att jobba såhär.
Se nyheterna om förbättrad attesteringsfunktion och testdata.