Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Dalmoplåt
MEDLEM

Order från eekonomi

Hej. Har precis skaffat tid smart. Finns det något sätt att plocka upp ordrar från Eekonomi? Det vore ju fantastiskt bra. Skapa ordern på kontoret och sen kan killarna på golvet plocka upp den i mobilen. Starta timern och sen fylla i åtgånget material. Det måste ju gå? Snälla!!

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej!

Jag har pratat med våra produktspecialister och detta är inget som fungerar i dagsläget men även detta är ett jättebra önskemål. Du har haft många bra input till oss denna veckan. 

För att lämna ett önskemål till våra utvecklare i Visma Tid Smart gör du såhär:

 

Klicka på lampan nere till höger - se bild nedan.

 

 

 

Välj sedan feedback och förslag.

 

joanna.PNG

 

Ha en härlig dag och välkommen tillbaka till forumet. 

//Tinna

Jag blev uppringd av en säljare hos er angående tid pro. Jag skulle kunna skicka offerter och ordererkännanden därifrån så jag köpte pro och vi avslutade ordermodulen i eEkonomi. Tyvärr kommer jag inte riktigt fram till hur man får fram ett ordererkännande i tid pro. Känner att jag blev lite lurad där. Tid och material kunde jag ändå hålla koll på i tid smart. 

Hej! 

Jag ser till att någon från vår försäljningsavdelning tar kontakt med dig idag eller imorgon och så får vi reda ut vilka behov du har, vilka program och tjänster du behöver för att jobba på ett smidigt och bra sätt som passar dig och din verksamhet. Ingen av våra kunder ska känna sig lurade och jag är säker på att vi kan reda ut detta tillsammans. 

 

Tack för att du hörde av dig till mig och välkommen tillbaka till forumet

//Tinna