Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Pontus66
UTFORSKARE

Månadskollen Visma Pro - alla månader!

Hej i Visma E-ekonomi Pro finns en ny funktion som heter "måndaskollen". Bra! Men varför kan man bara se föregående månad?  Jag vill se årets alla månader.

Helst se i en rapport/excel file, alla årets månader jämte varandra.

Är det möjligt?

 

Mvh

Pontus

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Pontu66

Kul att du har upptäckt Månadskollen. I dagsläget är det endast möjligt att få ut Månadskollen för föregående månad. 

 I den skrivna hjälpen står: 

"En sammanfattning som guidar dig genom den senaste månaden och visar dig exempelvis hur mycket du har fakturerat, vem som var din bästa kund och jämför dina resultat med föregående månad. Du får en notifiering om att Månadskollen har uppdaterats och finns tillgänglig den första dagen av varje månad."

 

Gå gärna in och lämna ditt önskemål  till våra produktspecialister. För att lämna ett önskemål i Visma eEkonomi gör du så här:

I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

eekförslag.PNG

Önskar dig en fin eftermiddag

//Tinna

Hade i alla fall varit bra att kunna styra en månad ytterligare bakåt.. idag 1 mars så är ju inte riktigt februari klar.. men januari, så den hade varit mer intressant.

Vet att förslag ska läggas i "det svarta hålet"...

Länken som fanns i noteringar, får inte jag till att fungera, står bara och tuggar. Fick gå via hjälpen för att hitta var månadskollen fanns!