Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Status changed to: Inte planerad just nu

Status changed to: Inte planerad just nu

Hej Arash_!Jag förstår smidigheten i detta och kan absolut förstå att det skulle underlätta. Detta är dock inget som är prioriterat eller planerat att införas.Skulle något ändras så kommer du att kunna se det genom att följa fliken för Nyheter där vi uppdaterar med allt som händer i produkten.Ha en fin dag!
Lönedelen verkar vara på gång men jag vill lobba för interaktionen med Skatteverket. Jag har tidigare föreslagit att Skatteverket skall hanteras mera som en leverantör. Detta är ett moment som är gemensamt för samtliga era kunder och det är otroligt eftersatt med hur många moment som helst. Bara en sådan sak som att den rekommenderade metoden för betalningar till Skatteverket skall initieras på bankkontot istället för i redovisningsprogrammet känns väldigt konstigt. Preliminärskatt: Preliminärskatten borde fyllas i EN gång i ett fält i eEkonomi, sedan borde det vara klart. Detta borde sedan resultera i tolv bankhändelser och tolv redovisningsposter utspritt över året och skickas iväg som betalningsuppdrag till banken. Idag kräver detta *minst* 24 steg (då är jag snäll och har inte räknat med inloggningen till banken eller godkännandet av de tolv banktransaktionerna) Moms: När momsredovisningen är klar så vill jag att detta skall generera ett betalningsuppdrag till "leverantören" Skatteverket som sedan godkänns i banken. Jag vill inte logga in i banken, skriva ner beloppet från momsredovisningen samt OCR till SKV och sedan godkänna detta. *Bonus* vore om även filen kan skickas till SKV, men förstår att det är en process som ni inte har full kontroll över.
Hej!Jag sprang på denna tråden ochvill bara meddela att det hänt en del bland våra integrationslösningar.Här kan ni läsa mer om dem.Hittade du inte integrationen du sökte efter så kan du där fylla i ett formulär så kommer önskemåletdirekt till dem som arbetarmed integrationerna idag.Ha en fin dag!
Genvägar