Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Sidospår: Är det möjligen så att herrn kör någon form av webläsar-tillägg för att få till mörkt utseende?Själv använde jag ett tag en hemmasnickrad lösning via CSS-filer men tar gärna emot tips på vad andra använder.
Den "bristen" har varit uppe många gånger förr men hittills är det inget Visma Spcs vill ändra på. Så du får nig räkna med att fortsätta hantera det manuellt,Kan mycket väl finnas integrationer med tredjepart som gör så att man kan skicka olika fakturor mer automatiserat? Låter dock som lite "överdödande" för din nivå som jag uppfattar det.
Kan vara att det är något galet hos just dig? Prova att ta det med supporten.Jag provade alldeles nyss att skapa nya kundfakturor och då läggs den referens jag satt på kunden automatisk in på fakturan.
Hej, Problemet ska nu vara löst och det går bra att nå företagsinställningarna. Ha en fin dag! / Hanna B
OK.Ni kan kanske svara med ett förslags-id/nummer när man lämnar ett förslag så man kan referera till det här eller genom förslag om man vill lägga till eller utbyta info på förslaget?Har lämnat ett gång med förslag där och aldrig fått någon återkoppling, heller aldrig hittills set att något av det man föreslagit nämnt här eller dykt upp i programmet. T.ex. en så busenkel sak som ett kryss för att rensa fält (som jag föreslagit här och genom funktionen).
Awesome
Genvägar