Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Vill jag ha. Med integration till eekonomi som plockar över mina ordrar. Mina anställda kan sedan välja en order, trycka igång en tidtagning och börja jobba. Sedan stoppa tidtagningen när dom jobbat färdigt för dagen. När ordern är klar så kan man summera alla anställdas tider på den ordern för prissättning. Seven Time har tidtagningsfunktionen, men det går inte att få över ordrarna från eekonomi. Bara kunderna.Det måste ju kunna gå att få över mina kundordrar till Visma tid på nåt sätt, men jag har inte lyckats.
Javisst. Det kan mycket väl vara så att det ska ligga ett minus på konto 2510. Men jätteviktigt att alla balansposter stäms av i bokslutsarbetet. Ofta, men inte alltid, så är saldot på konto 2510: 11 preliminärskatter i debet och sen årets bolagsskatt i kredit. Det kan även vara så att skulden från året innan också ligger kvar då den kan regleras senare. Så oavsett vilket saldo det är på konto 2510 så bör du se till att det är korrekt saldo.
Hej!En EU kund till mig vill betala via Paypal för att inte behöva betala för höga bankkostnader vid internationell transaktion. Är det någon som gjort liknande och hur löser man det i Visma?
Jag tror att vi alla måste hålla oss lugna i detta.Skatteverket har sagt att de kommer ändra sitt ställningstagande men de har inte gjort det än och alla våra berörda föreningar är fortfarande officiellt momsregistrerade. SKV kommer dessutom antagligen komma med riktlinjer för hur vii alla "backar bandet".Vill man vara snabb kan man ju skicka in om avregistrering från momsregistret på egen hand utan att invänta att SKV tar beslut, Men innan det är gjort skall man nog, om möjligt, vänta in vad som händer.https://samfalligheterna.se/senaste-nytt-samfallighet-inte-momsskyldiga/PS. Admin, går det flytta den tråden till Bokföring? DS.
Hej!Jag bokför alla inköp av produkter på - Inköp mot kvitto - Inköp av varor.Jag får ofta återbetalning på delar av beloppen. Hur bokför jag dessa? Har försökt göra som ovanstående men hittar inte detta konto
Nyheter
Genvägar