Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Jag har nu provat från mac med senaste versionerna av safari, Chrome och firefox och inte lyckats med någon.Vad gör jag för fel som inte får det att funka?
Hej tack för ett bra program. Jag undrar om ni kan lägga till någon vy eller liknande, som man kanske kan klicka upp på kontot, och som visar vad som är bokfört sedan tidigare och saldo på kontot man tänker bokföra på. Nu måste man gå ur och tappar det som är gjort och gå till kontoanalysen. Det finns ganska mycket yta att använda nedtill.
Hej Nisse K! Jag förstår, det bli likadant hos mig när jag testar vilket blir lite tokigt. Jag tar det vidare. För att undvika detta tills vidare kan du gå till Inställningar - Kundetiketter. Redigera kundetiketten det gäller och ta bort de kunder som inte ska faktureras. Alternativt får du bocka ur dessa kunder när du skapar fakturorna. Vi återkopplar till dig i tråden när vi har mer information. Mvh Moa
Tack för hjälpen! 🙂
unionen kan jag inte heller se att det skulle kunna vara något fel.Programmet varnar alltid när en leverantörsfaktura registreras med moms men inte med 25%. Det behöver inte betyda att det är fel utan bara är en varning att det kanske är fel.En liten extra reflektion är att konto 3596 Påminnelseavgift är ett intäktskonto. Där hamnar påminnelseavgifter på dina kundfakturor om kunderna betalar in avgiften. Kontot ska inte användas för att bokföra kostnader. Du är dock inte ensam om att göra fel på detta 😉Jag skulle göra det enkelt för mig och bokföra inköp nummer 2 enligt nedan:K2440 358,31D2641 59,38D5400 298,93Sen att man får en varning för att det inte är exakt 25 % moms kan du ignorera.
Awesome
Genvägar