Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hej Anton och AnnicaL,Jag har löst det, dvs låst upp och korrigerat felet i 2021 och har genererat ny deklarationen och försöker skapa ny årsredovisning.Och nu när jag håller på att ta fram ny årsredovisning så säger programmet att datum för årsstämma inte får vara senare än dagens datum. Var nånstans ändrar jag så att den inser att jag har ny årsredovisning på gång. Stämmans datum är idag 2023-03-30. Eller borde jag ställa den här frågan någon annanstans?Mvh
Jag har fått ett bra samtal med er support, där man är medveten om att det är en komplex teknik och kodning när tre olika moduler eller delar i systemet ska arbeta ihop och följsamhet ska ske oavsett hur, var och när man gör ändringar. Är något helt omöjligt, då ska det vara blockering och informationsmeddelande istället. Man sade mig att detta ligger på bordet för mer utveckling, då det behövs.
Hur kontaktar man dem?
Det är inte löst. det är stor skillnad på gå in under bokföring - verifikationer kontra bokföring - kontoanalys. för närvarande håller jag på med ett avstämningsarbete varav den snabbaste metoden är att gå in på de konton jag vill avstämma och därifrån leta upp de misstänkta verifikationerna jag misstänker kräver åtgärd. Då hade det varit mycket lättare om jag kunnat gå in i verifikationerna därifrån. istället har jag nu två sessioner öppen där den ena har funktionen bokföring - verifikationer öppen och jag skriver in det misstänkta verifikatet där och den andra sessionen har jag kontoanalysen öppen.
Varningen kan du bortse från, om du tar beslutet att inte skapa fakturan i programmet.Du kan koppla bilden på fakturan med den verifikation som skapas vid reskontrabokningen, ja. När betalningen sker bokför du D1930 K1510 - då bör du få frågan vilken faktura det gäller så att det blir en matchning.
Awesome
Genvägar