Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

mawa__
NY MEDLEM

Resultatenhet på verifikationer - Visma eekonomi

Jag har sparat lite bokföring "på hög" och sitter och matar in det. Efter ett tag blir jag osäker på om jag kommit ihåg att ange resultatenhet på alla verifikationer. Trodde att detta kanske skulle visas redan när jag klickar på en verifikation i listan men jag måste tydligen in och öppna upp den för att se resultatenhet. Jag har valt att titta på A verifikat, men när jag valt att öppna den och avbryter när jag sett det jag vill är jag tillbaka på listan utan urval på A. Blir en himla massa klickande. Finns det något snabbare smartare sätt att se om man missat ange resultatenhet?
2 SVAR 2
mawa__
NY MEDLEM

Ett till problem som jag har är att jag inte riktigt hittar hur jag på ett bra sätt kan få ut vilka verifikationer som gäller min resultatenhet. Jag använder mig av resultaträkningen och väljer där att göra urval på resultatenhet för att se vilka kostnader som gäller enheten. När jag sedan klickar mig in på ett konto visas i alla fall alla verifikationer, inte bara de som gäller aktuell resultatenhet. Hur gör jag bäst om jag vill borra mig ner bland kostnaderna för respektive resultatenhet?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

När du är i verifikationslistan får du precis som du skriver klicka dig in på verifikationen och välja öppna för att se resultatenhet. I ditt fall skulle jag använda mig av utskriften Huvudbok. Gör där urval på datum eller konton så får du en lista med alla verifikationer som har registrerats och vilken resultatenhet som har använts eller om resultatenhet saknas. På samma utskrift kan du även välja att göra urval på resultatenhet om du vill se alla verifikationer som registrerats med en viss resultatenhet.