Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

BetAne
MEDLEM

E-faktura till privatperson men inte via Kivra

Hej

Vi har kunder som begär att få e-faktura men de har ingen Kivraadress. Vi skulle behöva ha möjighet att skicka e-fakturor till privatpersoner.

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @BetAne 

 

Välkommen som ny forummedlem. 

 

I Visma Administration 1000 kan du arbeta med digitala fakturor och dokument, vilket innebär att du kan skicka dina fakturor och beställningar som e-dokument till dina mottagare. Visma tar hand om fakturan och skickar den vidare till din kund enligt det utskriftsval du har gjort på kunden. Du kan välja att fakturan ska skickas som e-faktura (både till företag och privatperson), brev eller e-post (bifogad pdf). Läs mer i hjälpavsnittet Skicka dokument som e-faktura, brev eller e-post

 

Ha en fin dag. 

/Tinna

Hej

Jag har läst er information och vad jag förstår så går det inte att skicka e-fakturor till privatpersoner om man vill skicka till deras internetbank. Vi har kunder som inte har Kivra och därmed kan vi inte skicka e-fakturor. Jag skulle vara tacksam för en lösning och vill gärna att ni lägger till detta som ett önskemål i ert utvecklingsarbete. För oss är det en stor fråga då vi riskerar att förlora kunder pga av att detta inte är möjligt. 

Hej @BetAne 

 

Jag har pratat med våra produktspecialister och fått följande tips:
 

Du skulle kunna kontakta din bank för att bli registrerad för att kunna skicka e-fakturor via banken till dina privatkunder, så kan de sedan ta emot fakturorna genom banken. Denna process hanteras dock inte genom vårt program, så du måste ringa banken för att få exakt information om hur du ska gå tillväga, eftersom det ligger utanför vårt system.
 

Ha en fortsatt fin dag. 

/Tinna