Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Går ej att skriva ut lagervärdeslistor i efterhand

Vi vill kunna skriva ut lagervärdeslistor per valfritt datum i Visma Fakturering.

För närvarande kan man inte skriva ut en lagervärdeslista per annat datum än dagens datum. Nu när vår kund som har programmet gjort justeringar i lagret efter inventeringsrapporten per bokslutsdatum 2012-12-31, så kan de inte skriva ut en ny lagervärdeslista per 2012-12-31 så vi kan få en uppdaterad lista till bokslutet. Känns som det vore självklart att man måste kunna skriva ut sådana rapporter i efterhand, då det ofta händer att månadsskiften ligger på helgdagar och dylikt. Det är ju t.ex. inte många som jobbar och har uppdaterat sitt lager enligt inventeringslista på nyårsafton. Vore tacksam om en sådan funktion där man kan välja datum för lagervärdeslistan infördes så snart som möjligt. Tack på förhand!

1 SVAR 1
Fd medlem
Inte tillämpbar

I Visma Fakturering har vi inte någon fullständig lagerhantering. Du anger aldrig på vilket datum en viss artikel levererats in utan anger bara hur många du har just nu på lager. Därför blir det svårt att skriva ut en korrekt lagervärdeslista bakåt i tiden.

Om din kund arbetar med lager och har behov av lagerhantering så skulle jag rekommendera Visma Administration 1000/2000 som hanterar både in- och utleveranser. Då får man en full lagerhantering och kan även skriva ut lagervärdeslistor bakåt i tiden.

Du får gärna be din kund att ta kontakt med oss om de vill ha mer information kring Visma Administration och vad som skulle passa dem bäst.