Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Gör urval på utskrift för ej fakturerade order

Jag skulle önska att det gick att få ut en lista över inneliggande ej fakturerade order med urval på artikelgrupp och kortnamn (kunds kortnamn). Finns det någon lista som liknar detta? Kan man enkelt själv göra några ändringar i Rapportgeneratorn för att få en sådan lista?

2 SVAR 2
Hans Ojes
NY MEDLEM

Hej. Infostep utvecklar och säljer applikationer baserade på Microsoft Excel. Bilden visar ett exempel som jag tror skulle hjälpa dig och andra med dessa frågor. Applikationen ligger direktkopplad mot er Visma-databas och uppdateras antingen varje gång du öppnar filen, eller med en enkel knapptryckning. Här får man en grafisk överblick i hur icke levererade order ligger utspridda över tiden, samt all detaljerad data med fält från orderrader och kunder. Det är riktigt enkelt att filtrera fram exempelvis en specifik kund, eller en specifik artikel. Låter detta intressant? Kontakta oss för en offert


Hans Öjes

www.infostep.se

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Liselott, 

Med Guiden i Rapportgeneratorn kan du enkelt skapa rapporter från enstaka register, tex registret Order, ej fakturerade eller registret Orderrader. Artikelgrupp dessutom inte en uppgift som sparas på orderraden, det ligger i ett tredje register. Vill du få med information från två eller fler register kan du inte använda guiden utan får skapa rapporten från grunden i Rapportgeneratorn och det tar desto längre tid. 

Vill du lära dig mer om Rapportgeneratorn finns ett seminarium på webben kring detta då och då. Nästa tillfälle är 2015-11-24. 

Annars kan du självklart be någon av våra partners skapa en sådan rapport till dig. Du hittar kontaktuppgifter här.